Tips voor een gezond leven

Body, Food en Mind staan bij ons centraal. Sommige pijlers gaan je wat makkelijker af dan een ander. Gelukkig kunnen wij je een extra handje helpen. We hebben namelijk veel kennis klaar staan om jou bij elke pijler te kunnen helpen. Denk hierbij aan kennis delen maar ook aan recepten, tips en vooral praktische handvatten.

Quinoasalade met makreel, paddenstoelen en avocado

Ben jij op zoek naar een lekker recept dat rijk is aan vitamine D? Neem dan deze quinoasalade met makreel, paddenstoelen en avocado! Binnen 15 minuten heb jij deze heerlijke salade op tafel staan, dus ga snel naar de winkel en geniet!

Lees meer

Biefstuksalade met gegrilde peer

Het is herfst! Dat wil dus ook zeggen dat het perenseizoen in aantocht is. Het perenseizoen loopt van november tot en met februari. Een peer is een pitvrucht wat een lekker fris en gezond tussendoortje is. Het is rijk aan vitamine C, voedingsvezels en essentiële mineralen zoals calcium, fosfor, kalium en magnesium. Het is dus tijd om wat vaker voor een peer te kiezen!

Lees meer

Snack Halloween

Het is weer bijna 31 oktober en dat wil zeggen dat het bijna Halloween is! Zorg dat je goed voorbereid op deze griezelige dag ingaat en maak wat simpele snacks! In dit blog vind je lekkere en gezonde snacks om mee te geven of juist om zelf op te snoepen. Welke ga jij maken?

Lees meer

Eiwitrijke vanillewafels

Gezond snacken kan heel leuk en heel lekker zijn en precies dit ga jij beleven na het maken van deze heerlijke eiwitrijke vanille wafels. Door de extra eiwitten die erin zijn toegevoegd is dit een prima snack na een training (of dat je nu aan het afvallen of bulken bent).

Lees meer

Herfst groenten en fruit

Het is herfst! Dat betekent dat het sneller donker wordt, meer gaat regenen en het langzaam ook wat kouder wordt.

Lees meer

Vegetarische Mexicaanse taco’s

Deze Mexicaanse taco’s brengen je helemaal terug naar het vakantiegevoel. Een heerlijk recept wat snel te bereiden is vol met vele verschillende groenten. Een van de hoofdingrediënten in dit gerecht zijn de bruine bonen.

Lees meer

Fruitsuikers

Eet jij geen bananen of druiven omdat daar veel fruitsuikers in zitten? Dan is er goed nieuws voor je, want je kunt gerust en verantwoord genieten van een banaan of druiven. Het gaat erom dat je met mate eet.

Lees meer

Havermoutpap met banaan, kokos en pindakaas

Begin de dag met een gezond en stevig ontbijt. Maak daarom dit recept met als hoofdingrediënten havermout, banaan, kokos en pindakaas. Havermout geeft je een verzadigd gevoel waardoor je de ochtend goed kan doorkomen.

Lees meer

Zoete aardappelfriet met avocadodip

De zoete aardappel is een knolsoort, namelijk de bataat (een gewas). Het behoort dus niet tot de aardappelfamilie zoals veel mensen denken. In vergelijking met de gewone aardappel bevat de zoete aardappel minder koolhydraten.

Lees meer