Tips voor een gezond leven

Body, Food en Mind staan bij ons centraal. Sommige pijlers gaan je wat makkelijker af dan een ander. Gelukkig kunnen wij je een extra handje helpen. We hebben namelijk veel kennis klaar staan om jou bij elke pijler te kunnen helpen. Denk hierbij aan kennis delen maar ook aan recepten, tips en vooral praktische handvatten.

Carrot cake balletjes

Vind jij worteltaart ook zo heerlijk? Dan moet je deze carrot cake balletjes echt eens proberen! Ze zijn gezond, voedzaam en super gemakkelijk om te maken!

Lees meer

Brownie

Er gaat niks boven een lekker snack. En als jij een echte chocolade liefhebber bent dan ga je dit recept waarderen.

Lees meer

Wentelteefjes met banaan en blauwe bes

Dit weekend is het Pasen en dat gaat vaak gepaard met veel en lekker eten tijdens het ontbijt of brunch met de familie. Voeg eens een nieuw recept toe en verras je familie met deze gezonde wentelteefjes!

Lees meer

Pannenkoeken

Op Nationale Pannenkoeken ga je natuurlijk een pannenkoek eten! En er gaat niets boven een verse zelfgemaakte pannenkoek met allerlei lekkers als topping.

Lees meer

Shakshuka

Dit heerlijke gerecht geeft jouw gezonde voedingspatroon en sixpack een boost! Het bevat namelijk weinig koolhydraten, veel eiwitten en met de extra groente aanvullingen voorzie je jouw lichaam ook van voldoende vitamines en mineralen.

Lees meer

Vegetarische risotto

De zon gaat weer schijnen en met de lente op komst is het weer tijd om heerlijke nieuwe gerechten te ontdekken in de keuken! Deze smaakvolle vegetarische risotto zit vol met diverse groene groenten en cashewnoten voor extra bite en smaak.

Lees meer

Bieten kokoskoekjes

Happy Valentine’s Day! Overlaad je geliefde met een hele doos vol met gezonde en smaakvolle bieten kokoskoekjes! En geloof ons, je bent zo klaar!

Lees meer

Gezonde dips deel 2

Op een heerlijke zomeravond of tijdens een donkere koude avond lekker met vrienden rond de tafel met een gigantische borrelplank, heerlijk toch! Maak de borrelplank helemaal compleet door je eigen gezondere versie te maken van de dips.

Lees meer

Gezonde dips deel 1

Hoe lekker is het om tijdens een gezellig moment met vrienden een heerlijke borrelplank op tafel te zetten? Dat is toch vaak wat je wil! Maak de borrelplank helemaal compleet door je eigen gezondere versie te maken van de dips.

Lees meer