De vruchten van hard werken

Iedereen die bij Optimum Change komt heeft een eigen wens en doel. De een is gericht op resultaat in kilo’s, een ander op het energieniveau en weer een ander op het geluksgevoel. Dit maakt dat ieder op zijn eigen manier blijvend succes kan behalen.

Erwin

Ik merk dat ik weer fit begin te worden en ik heb veel energie gekregen. Doordat ik ook sterker ben geworden, heb ik ook minder last van mijn rechterknie.

Sjoerd

Dat ik na een jaar nog steeds 3x per week sport, dat had ik eerlijk gezegd ook niet verwacht toen ik begon.

Linda

Ik merkte na een paar maanden ook in mijn dagelijkse leven een verschil, opeens waren de pijnklachten gewoon helemaal weg, wat was ik blij en opgelucht!

Femke

Ik dacht altijd dat ik gezond at maar tijdens het invoeren van mijn eten, kwam ik er pas achter hoeveel calorieën er in bepaalde dingen zaten.

Anouk

Ik zit lekker in mijn vel en bruis van de energie. De Optimum Kickstart is echt een cadeautje geweest voor mezelf.

Rianne

Door de fijne, persoonlijke begeleiding en het bijhouden van mijn voeding eet ik weer gevarieerd en gezond.

Astrid

Waarin ik mezelf voor Optimum Change continu teleurstelde, heb ik nu geleerd dat ik mag genieten van een feestje en we de volgende dag de draad weer oppakken.

Kirsten

Het feit dat ik niet alleen maar naar het cijfertje op de weegschaal kijk, maar juist naar de algehele verandering is iets wat ik niet van te voren had bedacht.

Leonie

Na zo’n 10 maanden kan ik heel tevreden terugkijken en zijn de aanpassingen onderdeel geworden van een gezondere levensstijl.

Dirk

Sinds een half jaar heb ik geen last meer van mijn rug.

Tijn

Ik ben trots op het feit dat ik echt hele grote stappen heb gemaakt qua voeding.

Sven

Na ongeveer 10 maanden bezig te zijn met sporten voeding en beweging ben ik maar liefst 23 kilo afgevallen. Hierdoor voel ik mezelf een stukje fitter en ben ik beter in mijn vel gaan zitten.

Optimum Change Contact Us