De vruchten van hard werken

Iedereen die bij Optimum Change komt heeft een eigen wens en doel. De een is gericht op resultaat in kilo’s, een ander op het energieniveau en weer een ander op het geluksgevoel. Dit maakt dat ieder op zijn eigen manier blijvend succes kan behalen.

Anouk

Ik ben afgevallen, wat mijn belangrijkste doel was toen ik startte, maar belangrijker nog, is het mij gelukt om hier minder op te focussen en vooral sterker, fitter en energieker worden als overwinningspunten te zien.

Linda

Ik merkte na een paar maanden ook in mijn dagelijkse leven een verschil, opeens waren de pijnklachten gewoon helemaal weg, wat was ik blij en opgelucht!

Femke

Ik dacht altijd dat ik gezond at maar tijdens het invoeren van mijn eten, kwam ik er pas achter hoeveel calorieën er in bepaalde dingen zaten.

Nikki

Ik ben nu 8 kilo kwijt en kan mezelf weer trots aankijken in de spiegel.

Tijn

Ik ben trots op het feit dat ik echt hele grote stappen heb gemaakt qua voeding.

Sven

Na ongeveer 10 maanden bezig te zijn met sporten voeding en beweging ben ik maar liefst 23 kilo afgevallen. Hierdoor voel ik mezelf een stukje fitter en ben ik beter in mijn vel gaan zitten.

Leonie

Ik ben écht wel veranderd in de afgelopen maanden. Sterker, fitter, vitaler, lekkerder in mijn vel. En ook op een lekkere manier bezig met eten.

Cheryl

Tuurlijk ben ik blij dat ik zoveel ben afgevallen, maar het mentale stukje heeft voor mij alles overwonnen.

Angela

Nu 7 maanden verder ben ik bijna 15 kilo kwijt. Ik voel me fitter, energieker en ben ik vooral trots op mezelf dat ik deze stap het afgelopen jaar heb gemaakt!

Reny

Het resultaat was er na het 6PCK programma meer dan gehoopt. Ik was m’n kilo’s kwijt, was een stuk fitter en merkte toen pas dat ik ook minder kleine klachten had.

Chris

Ik durf wel te stellen dat het roer om is: inmiddels 10 kg lichter en vijf keer per week trainen.

Kathelijn

Ik ben sterker geworden en de fysio heb ik, sinds ik ben begonnen met sporten, niet meer zo vaak gezien.

Optimum Change Contact Us