Chantal - Optimum Change

Chantal

Foto Chantal
Personal Coach

Neem contact op met Chantal!

Ik ga akkoord met de privacyverklaring en algemene voorwaarden.

Mijn naam is Chantal, en ben 23 jaar oud. Ik ben altijd erg actief met sport, zoals turnen, skiën, voetballen en tennissen. Al snel volgde het helpen in de sport zoals het geven van turntrainingen, ski- en voetbaltrainingen, waarbij ik merkte dat ik het fijn vond om mensen iets te laten bereiken. Hier heb ik uiteindelijk ook mijn studiekeuze op afgestemd. Ik ben begonnen op het CIOS waar sport- en sportleider centraal staat, hier is de interesse naar gezondheid gegroeid en heb de keuze gemaakt om Sportkunde, Sports & Wellness te studeren. Hier had ik mijn passie gevonden; sport, voeding en leefstijl/gezondheid!
Tijdens deze opleiding heb ik bij verschillende bedrijven ervaring op gedaan met betrekking tot gezondheid en (mogelijke) beperkingen. Zo heb ik kennis en ervaring op gedaan in een fysiotherapiepraktijk met bewegen, maar ook de mentale gesteldheid van de mensen in bijvoorbeeld een revalidatiecentrum.

 

 

Optimum Change is dan ook een mooie aansluiting waar sport, voeding en gezondheid samen komen. Ik help je dan ook graag om samen jou doel te bereiken!
  

Opleidingen

  • CIOS
  • Fontys Sporthogeschool, Sportkunde; Sports & Wellness