Werken aan jezelf doe
je niet alleen

Ben jij op zoek naar een gezonde leefstijl of wil je van pijntjes af? Wij stellen jouw doel centraal. Of dit nu is om je energieker te voelen, er beter uit te zien of moet revalideren wij staan voor je klaar. We richten ons op het gebied van Body, Food en Mind, en doen dit op een leuke, effectieve én verantwoorde manier! Wil je met een personal trainer aan de slag of liever in een groep? Bij ons kan het allemaal.

Succesverhalen

Sinds 2012 hebben wij al meer dan 1000 mensen geholpen. Ieder op z’n eigen manier, met zijn of haar doelen en zijn of haar verhaal. 

Maarten en Pieter

Het is prettig dat jullie trainers blijven en niet veel wisselen, dit geeft continuïteit, rust en vertrouwen en maakt dat ik me nog steeds erg thuis voel bij jullie.

Thijs

De dingen die mij tegen hielden om hier verandering in aan te brengen was dat ik dacht er geen tijd voor te hebben, maar uiteindelijk dus wel. En heel eerlijk, ik had er geen zin in.

Mike

Ik werd steeds fanatieker en fitter en mijn lichaam veranderde ook nog op een positieve manier!

Iona

Bij Optimum Change voelt het veilig, je wordt serieus genomen en iedereen wordt met respect behandeld en het is natuurlijk gewoon gezellig!

Jef

Ik durf wel te zeggen dat ik sporten leuk ben gaan vinden!

Walter en Jeanette

De mensen van Optimum Change zijn stuk voor stuk geweldig. Iedereen is super gedreven, enthousiast en betrokken bij iedereen die hier traint. En dat motiveert, stimuleert en maakt dat je zin hebt om te gaan sporten, elke keer weer.

Optimum Change Contact Us