Diensten - Optimum Change

Diensten

Anders dan bij overvolle sportscholen en personal trainers die je alleen maar moe maken, biedt Optimum Change een resultaat gerichte aanpak op een leuke, effectieve én verantwoorde manier.

Dit doen we samen om jouw lang gekoesterde (sportieve) doelen te behalen.

Personal Training

Wanneer je ergens in investeert, wil je er wel iets voor terug. Je gezond- en fitheid zouden hier geen uitzondering in mogen zijn. Onze belofte aan jou is simpel: Anders dan de traditionele sportscholen en afvalprogramma’s, ontwikkelen wij samen met jou een programma wat jouw doelstellingen laat behalen op een verantwoorde en blijvende manier. Hierdoor zal je er niet alleen maar beter uit zien, je zal je bovendien veel beter gaan voelen!

 

Wij geloven niet in magische trucs, wij promoten geen rare dieëten of uithongeringstechnieken, wij doen niet aan “supervetverbrandende” trainingen en we maken al helemaal geen valse beloften. Zie er beter uit en voel je beter, dat is wat wij je bieden. Wat heb je te verliezen?

Personal Group Training

Wilt u tegelijkertijd voordelig en resultaatgericht trainen? Dan is het mogelijk om voor Personal Group Training te kiezen. U kiest dan voor een effectieve fitnessoplossing, waarmee u met meerdere mensen (maximaal 6 per groep) tegelijk traint. Het voordeel hiervan is dat u niet alleen door uw personal trainer gemotiveerd wordt, alsmede door uw sportmaatjes. Tevens zijn de kosten voor Personal Group Training lager.​

Benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen?
Vraag een gratis intakegesprek aan!

Ik ga akkoord met de privacyverklaring en algemene voorwaarden.