Weet je genoeg en wil je inschrijven?

Klik dan hier

Onmisbaar voor je gezondheid…

De sportscholen zijn voorlopig nog gesloten (ook wij als PT studio mogen onze deuren niet openen om binnen te trainen), maar wel wordt overal geroepen dat je voldoende moet blijven bewegen om te werken aan je gezondheid.

Omdat binnen sporten dus geen mogelijkheid is, kan je hier heel lang over balen óf je gaat op zoek naar wat wel kan. Buiten liggen namelijk héél veel kansen! Zo kan je het hardlopen gaan oppakken, buiten 1 op 1 met een trainer gaan trainen of je gaat in kleine groepjes werken aan je sterkere, slankere en energiekere lichaam: bootcamp.

Bootcamp, maar dan beter

Wij geven onze Personal Group Training (PGT) op dit moment buiten, vandaar dat dit heel erg lijkt op bootcamp, maar dan beter. Ons motto is namelijk niet voor niets: bewegen is goed, maar goed bewegen is beter.

Daarom geen trainingen met 15+ deelnemers, maar juist in kleine groepjes tot maximaal 8 personen. Hierdoor zijn onze coaches beter in staat om jou de aandacht te geven die je verdient tijdens jouw training.

Ons doel is om jou te helpen slanker, fitter en energieker te worden. Daarom geven we niet alleen trainingen, maar krijg je ook toegang tot onze interne community waar je voedingsadviezen en tips & tricks krijgt voor jouw gewenste resultaat. Daarnaast heb je toegang tot onze app, waarmee je niet alleen trainingen kan boeken, maar ook voeding kan bijhouden en je voortgang kan meten.

Bootcamp is voor ieder niveau. We werken niet voor niets in kleine groepjes. Hierdoor zijn we makkelijk in staat om jou de oefeningen te geven die bij jou passen. Of je nu beginnend of gevorderd bent. Klachtenvrij of last van schouders / rug of knie. Voor ons mag iedereen meedoen.

Next level bootcamp

Dagelijks bieden we veel mogelijkheden om jezelf aan te melden voor één van deze lessen. Wat deze training je bovendien kan brengen én completer maakt t.o.v. veel andere buiten trainingen:

  • Dagelijks de mogelijkheid te komen trainen – geen limiet
  • Trainen in groepjes van maximaal 8
  • Doel is slanker, fitter en energieker te worden
  • Voor ieder niveau toegankelijk
  • Toegang tot onze leefstijl app
  • Gratis voedingsadvies
  • Toegang tot onze interne community
  • Komt een dag op locatie niet uit i.v.m. tijd? Je kan ook gratis gebruik maken van de online mogelijkheden
  • Training moet niet alleen uitdagend zijn, bovenal ook leuk

Succesverhalen

Enkele Changers delen hun ervaring over hun weg naar een fitter, slanker of energieker lijf. Ieder op z’n eigen manier, met zijn of haar doelen en zijn of haar verhaal.

Optimum Bootcamp: Probeer het nu gratis uit!

Door de corona-omstandigheden is sporten in de sportschool voorlopig niet toegestaan. Dit geldt niet alleen voor de grote, massale sportscholen. Ook binnen onze studio is dit niet toegestaan. Daarom zijn wij direct gestart met twee héle goede alternatieven: online en buiten. 

Sinds 11 mei 2020 is ook buiten trainen in groepjes toegestaan. Hierdoor zijn wij weer volledig in staat om onze beide expertises voor de volle 100% in te zetten. Namelijk 1 op 1 en small group training. Deze laatste noemen wij Personal Group Training (PGT) en is de betere variant van bootcamp.

Om jou dit ook te laten ervaren kan je nu gratis een week lang aan onze trainingen deelnemen! Wij zijn namelijk overtuigd dat ook jij deze trainingen leuk en waardevol gaat vinden. We weten zeker dat als je deze volgt, jij ook fitter, slanker en energieker gaat worden. Is het echter toch niets voor jou? Of ben je om wat voor reden dan ook niet tevreden? Dan zit je dus ook niet vast aan een abonnement.

Meld je via onderstaand formulier daarom aan voor de GRATIS WEEK BOOTCAMP TRY-OUT!

Contact Plan intake