Bootcamp - de beste oplossing wanneer je sportschool gesloten is

Onmisbaar voor je gezondheid…

Er wordt opgeroepen sociale contacten te vermijden, maar wel wordt overal geroepen dat je voldoende moet blijven bewegen om te werken aan je gezondheid.

Binnen sporten hoeft helemaal niet onveilig te zijn! Wij hebben een zeer goed werkend ventilatiesysteem en maken aan het eind van onze werkdag de ruimte volledig virusvrij middels UV-C gas. Zo kan je in kleine groepjes werken aan je sterkere, slankere en energiekere lichaam: bootcamp.

Bootcamp, maar dan beter

Wij geven Personal Group Training (PGT) dit lijkt heel erg op bootcamp, maar dan beter. Ons motto is namelijk niet voor niets: bewegen is goed, maar goed bewegen is beter.

Daarom geen trainingen met 15+ deelnemers, maar juist in kleine groepjes tot maximaal 8 personen. Hierdoor zijn onze coaches beter in staat om jou de aandacht te geven die je verdient tijdens jouw training.

Ons doel is om jou te helpen slanker, fitter en energieker te worden. Daarom geven we niet alleen trainingen, maar krijg je ook toegang tot onze interne community waar je voedingsadviezen en tips & tricks krijgt voor jouw gewenste resultaat. Daarnaast heb je toegang tot onze app, waarmee je niet alleen trainingen kan boeken, maar ook voeding kan bijhouden en je voortgang kan meten.

Bootcamp is voor ieder niveau. We werken niet voor niets in kleine groepjes. Hierdoor zijn we makkelijk in staat om jou de oefeningen te geven die bij jou passen. Of je nu beginnend of gevorderd bent. Klachtenvrij of last van schouders / rug of knie. Voor ons mag iedereen meedoen.

Next level bootcamp

Dagelijks bieden we veel mogelijkheden om jezelf aan te melden voor één van deze lessen. Wat deze training je bovendien kan brengen én completer maakt t.o.v. veel andere trainingen:

  • Dagelijks de mogelijkheid te komen trainen – geen limiet
  • Trainen in groepjes van maximaal 8
  • Doel is slanker, fitter en energieker te worden
  • Voor ieder niveau toegankelijk
  • Toegang tot onze leefstijl app
  • Gratis voedingsadvies
  • Toegang tot onze interne community
  • Komt een dag op locatie niet uit i.v.m. tijd? Je kan ook gratis gebruik maken van de online mogelijkheden
  • Training moet niet alleen uitdagend zijn, bovenal ook leuk

Succesverhalen

Enkele Changers delen hun ervaring over hun weg naar een fitter, slanker of energieker lijf. Ieder op z’n eigen manier, met zijn of haar doelen en zijn of haar verhaal.

Optimum Bootcamp

Om jou dit ook te laten ervaren kan je nu gratis een week lang aan onze trainingen deelnemen! Wij zijn namelijk overtuigd dat ook jij deze trainingen leuk en waardevol gaat vinden. We weten zeker dat als je deze volgt, jij ook fitter, slanker en energieker gaat worden. Is het echter toch niets voor jou? Of ben je om wat voor reden dan ook niet tevreden? Dan zit je dus ook niet vast aan een abonnement.

Meld je via onderstaand formulier daarom aan voor de GRATIS WEEK BOOTCAMP TRY-OUT!

Team Optimum Change
contact Gratis kennismaking