Optimum Kickstart - Optimum Change

Weet je genoeg en wil je inschrijven?

Klik dan hier

9

Jaar ervaring

21

Optimum Coaches

2500+

Mensen geholpen

43.150+

Trainingen gegeven

body_OC-01-1

Training

Je kan en mag onbeperkt gebruikmaken van onze Personal Group Trainingen. Tijdens deze trainingen werk je in groepjes van maximaal 8 personen aan jouw doel. Uiteraard kan je flexibel inboeken in jouw eigen drukke agenda. De trainingen zijn zo opgezet dat iedereen op ieder niveau aan zijn/haar doel kan werken. Onze trainers geven jou verschillende opties qua oefeningen zodat jij optimaal kan werken aan jouw Kickstart!

Je leert niet alleen wat je moet doen maar ook waarom je het moet doen, hierdoor heb jij kennis voor het leven die je later kan toepassen.

food_OC-01-1

Voeding

Trainen is niet het enige als het aankomt op het creëren van een strak lichaam, jouw voeding is meestal het ondergeschoven kindje. In dit programma houden we rekening met jouw levensstijl. Tijdens de eerste kickoff sessie maken we in groepsverband jouw voedingsprogramma. We stellen de balans op tussen de juiste hoeveelheden koolhydraten, eiwitten en vetten. Je krijgt inzicht in wat wel en niet goed is om te eten en wordt hier ook meer bewust van. Daarnaast krijg je direct toepasbare tips om direct aan de slag te kunnen gaan. Makkelijk zal het niet worden we kunnen er wel alles aan doen om het zo haalbaar mogelijk te maken.

mind_OC-01-1

Verwachting

Dit programma is niet voor mensen die op zoek zijn naar kant-en-klare voedingsschema’s en 1x per week willen bewegen om zo resultaat te boeken. Voeding is een belangrijke factor binnen dit programma, maar daarnaast adviseren we ook om minimaal 2 tot 3 keer per week te trainen voor het beste resultaat. Tijdens dit programma kun je altijd de balans opmaken, eventueel bij te stellen of aanpassen in dien nodig. Daarna werken we samen door aan jouw persoonlijke doelstellingen die betrekking hebben op jouw normale leven.

Garantie op plezier én resultaat: nu voor maar € 45,- per week!

Contact Aanmelden?