Optimum Kickstart - Optimum Change

Weet je genoeg en wil je inschrijven?

Klik dan hier

Jouw persoonlijke doelen behalen met onze Kickstart

Ongeveer 80% van de Nederlanders heeft al van alles geprobeerd, maar behaald geen resultaat. Laat staan dat ze dit vol kunnen houden. Zitten dagenlang achter elkaar voor werk.. Gaan met geluk maar eens in de maand naar de sportschool en vinden sporten helemaal niet leuk.. Zien de kilo’s eraan vliegen, in plaats van eraf..

Breng hier vandaag nog verandering in! Bij het Optimum Kickstart programma is geen enkel excuus goed genoeg: gezond eten en bewegen hoort erbij. Ook met een drukke baan én een druk gezin. Zelfs met de meeste blessures kan je gewoon sporten. Wij gaan je helpen om te starten!

Ben je er klaar voor? Op 22 augustus gaan we van start. Je voelt je hierdoor fitter dan ooit. Ervaart meer plezier in sport en kijkt meer tevreden in de spiegel. Dat doen we met Optimum Kickstart: in 13 weken leggen we de basis voor het behalen van jouw doelen. Meld je vandaag nog aan!

Hoe realiseren wij dit?

 • Wij creëren een stok achter deur zodat je gemotiveerd blijft.
 • Zorgen voor gevarieerde trainingen op ieder zijn niveau.
 • Je kan bij ons altijd flexibel inboeken en zo vaak als je maar wilt.
 • Je krijgt een persoonlijk plan om resultaat te halen én vol te houden.
 • Je kan gebruik maken van 1 op 1 coaching sessies.
 • Je voelt je fitter dan ooit.
 • Ervaart meer plezier in sport en kijkt meer tevreden in de spiegel.

Daarom is het nu tijd voor Kickstart!

body_OC-01-1

Training

Je mag gedurende de 13 weken onbeperkt gebruikmaken van onze Personal Group Trainingen. Tijdens deze trainingen werk je in groepjes van maximaal 8 personen aan jouw doel. Uiteraard kan je flexibel inboeken in jouw eigen drukke agenda. De trainingen zijn zo opgezet dat iedereen op ieder niveau aan zijn/haar doel kan werken. Onze trainers geven jou verschillende opties qua oefeningen zodat jij optimaal kan werken aan jouw Kickstart!

Je leert niet alleen wat je moet doen maar ook waarom je het moet doen, hierdoor heb jij kennis voor het leven die je later kan toepassen.

food_OC-01-1

Voeding

Trainen is niet het enige als het aankomt op het creëren van een strak lichaam, jouw voeding is meestal het ondergeschoven kindje. In dit programma houden we rekening met jouw levensstijl. Tijdens de eerste kickoff sessie maken we in groepsverband jouw voedingsprogramma. We stellen de balans op tussen de juiste hoeveelheden koolhydraten, eiwitten en vetten. Je krijgt inzicht in wat wel en niet goed is om te eten en wordt hier ook meer bewust van. Daarnaast krijg je direct toepasbare tips om direct aan de slag te kunnen gaan. Makkelijk zal het niet worden we kunnen er wel alles aan doen om het zo haalbaar mogelijk te maken.

mind_OC-01-1

Verwachting

Dit programma is niet voor mensen die op zoek zijn naar kant-en-klare voedingsschema’s en 1x per week willen bewegen om zo resultaat te boeken. Voeding is een belangrijke factor binnen dit programma, maar daarnaast adviseren we ook om minimaal 3 tot 4 keer per week te trainen voor het best resultaat. Na deze 13 weken is er een mogelijkheid om gebruik te maken van onze aftercare om de balans op te maken, eventueel bij te stellen of aan te passen in dien nodig. Daarna werken we samen door aan jouw persoonlijke doelstellingen die betrekking hebben op jouw normale leven.

9

Jaar ervaring

21

Optimum Coaches

2500+

Mensen geholpen

43.150+

Trainingen gegeven

Fitter worden doen we samen!

Je belemmerd voelen om te gaan sporten is nergens voor nodig. Bij de Optimum Kickstart helpen we jou op weg. We leren je wat je écht nodig hebt om jouw fitnessdoelen te behalen. Spoiler: urenlang joggen en leven op een krop sla horen daar niet bij. Wat dan wel?

We gaan in 13 weken samen aan de slag met fanatiek sporten en het creëren van bewustwording op het gebied van voeding om je gezonde levensstijl op gang te helpen. Het Optimum Kickstart programma ziet er als volgt uit:

 1. Kickstart event

Starten doen we positief en vol motivatie. Eindelijk gaan we beginnen! Tijdens het Kickstart event leggen we alles tot in detail uit. Je leert de trainers kennen en we bespreken jouw doelen. Waar doe je het voor? Wat wil je bereiken? Na de start ben je ongetwijfeld gemotiveerder dan ooit. Wij kunnen ook niet wachten tot je nog zelfverzekerd(er) de deur uitloopt.

 

 1. Voedingsplan creëren

Op basis van je doelen, stellen we een voedingsplan samen. We noemen dit geen dieet, maar een leuke en houdbare leefstijl verandering. Alleen door slechte gewoontes permanent uit te bannen, ga je écht fitter worden. Je zal versteld staan hoe lekker gezond eten kan zijn.

 

 1. Beginmeting

Na de beginmeting, kan je écht starten. Als je niet tevreden bent over je lijf, is zo’n meting misschien confronterend. Maar geen paniek: iedereen moet ergens beginnen. Wat voor vorm je ook hebt, jij mag er zijn! En na het Optimum Kickstart programma kijk ook jij met trots in de spiegel.

 

 1. Coaching

Wie ben jij? Waarom wil je fitter worden en wat zijn je belemmeringen? Ieder heeft een uniek verhaal, jij dus ook. Tijdens een 1 op 1 coaching sessie van 20 minuten begeleiden we jou optimaal richting je doelen. Zowel fysiek, als mentaal.

 1. Onbeperkte deelname aan (online) Small Group Trainingen

De volgende stap is trainen! Binnen Optimum Kickstart doe je onbeperkt mee met de Personal Group trainingen. Personal Group Trainingen, of Small Group Trainingen, zijn fitnesslessen in kleine groepjes van maximaal 8 personen. Dat is niet alleen superleuk; jullie houden elkaar ook scherp en motiveren elkaar iedere training weer.

 

 1. Fitnessprogressie bijhouden in de LIJFSTIJL app

Er is slechts één vorm van motivatie die écht altijd werkt: het zien van resultaat. Die broek die eindelijk weer dicht kan, niet meer hijgen als je de trap op loopt en minder moe zijn aan het eind van de dag. De kleinste progressie zie je al binnen enkele weken. Dat doe je door dagelijks je vooruitgang bij te houden in de LIJFSTIJL app.

 

 1. Tips & tricks om zelfverzekerd(er) voor de spiegel te staan

Slank in bikini of strak in je zwembroek? Wat je doel ook is, aan de tips en tricks in onze exclusieve kennisbank heeft iedereen iets. Zelfs als je geen beginner meer bent, geeft dit je inspiratie en motivatie om door te zetten.

 

 1. Kickstart eindmeting

Ten slotte volgt het leukste deel van ons programma: de eindmeting. Hier ga je het resultaat zien! En nog leuker: als je de Kickstart tot een succes maakt, is deze eindmeting niet je eindpunt. Het is slechts je eerste mijlpaal en het begin van jouw gezondere leven en de start van je nieuwe uitdaging!

Garantie op plezier én resultaat: nu voor maar € 45,- per week!

Contact Aanmelden?