Online personal trainer in Rosmalen e.o. - Optimum Change

Het Online Fitness Programma

Je wordt wakker, doet als het meezit je ochtendroutine, blijft iets langer in bed dan normaal want je hoeft niet naar je werk. Je zit thuis, en blijft voorlopig nog thuis. We doen dit met z’n allen om zo snel mogelijk weer een “normaal” leven te kunnen leiden. 

Het grootste nadeel: je bent inactief. Je zit langer dan normaal en waarschijnlijk onderschat ook jij wat o.a. kleine wandelingetjes doen voor jouw gezondheid. Het is nu tijd om te accepteren dat we nog even thuis zitten en dat we op een andere manier aan onze fitheid moeten werken. 

Je hebt zelf de keus hoe jij hiermee omgaat:

1. Je doet wat je nu doet met als gevolg dat je minder fit wordt
2. Je pakt een volledig andere levensstijl op en wordt fitter dan ooit
3. Je doet wat je altijd deed of wilde én doet dit online, stap voor stap. 

Wat is voor jou de beste keus?

Op dit moment is iedere vorm van meer bewegen goed, alleen is een Online Workout bij Optimum Change nog beter. Het Online Fitness Programma is voor elk niveau en is eenvoudig thuis te doen. Thuis sporten is nog nooit zo leuk geweest. Zelfs wanneer je een eigen fitness thuis hebt, óók dan kunnen wij je helpen op afstand.

Online Training, wat kan ik verwachten? 

Je traint met de meest betrokken trainers die jou helpen om je doelen te bereiken. We ondersteunen je met onze expertise:

Personal training
Je traint 1 op 1 met een online personal trainer die ook nog eens je voeding en lifestyle onder de loep neemt. Let op: wij zijn NIET de gemiddelde trainer die alleen let op voeding en training. Wij zijn bijzonder sterk in het simpel maken van wetenschappelijke kennis over lifestyle. Het zal je verbazen hoe wij te werk gaan met jouw doelstelling.

Wat doen wij absoluut niet voor jou?

We zijn geen online platform waar je zelf je video’s kan kijken. Heel internet staat daar vol mee en er staan ook nog workout video’s van Schwarzenegger en Jane Fonda op YouTube. Wij zijn altijd persoonlijk. Daarom reserveren we voldoende tijd om een persoonlijk fitness-schema voor jou te maken. En niet te vergeten: we begeleiden je ook persoonlijk met je voedingsschema.

Uit welke programma’s kan ik kiezen?

Optimum Try-Out
Eenmalig
69,-
Maak kennis met Optimum Change
Wij begrijpen dat je eerst kennis wil maken met Optimum Change. Probeer onze diensten daarom eenmalig uit. Daarna bekijk je met jouw coach welk pakket het best bij jou past.
Ervaar de ongedwongen cultuur van OC
Veilig en laagdrempelig op jouw niveau
Ervaar de hoogwaardige kennis van OC coaches
Geen YouTube filmpjes maar echte interactie
Ik wil dit uitproberenIk wil dit uitproberen
Optimum Personal Change
Per maand opzegbaar
227,-
Krijg het beste van onze diensten
Jij gaat het anders aanpakken en bewijst vooral jezelf dat je ook in deze tijd jouw doelstellingen behaalt. Je laat niks aan het toeval over en je gaat voor de ultieme strategie voor jouw doel. 
540 Min p/w aan live Personal Group Trainingen
Toegang tot persoonlijke thuis trainingsschema's
258 Min p/m 1 op 1 met jouw Optimum Coach
5 Testen op lichamelijke zwakke schakels
Analyseer jouw voedingspatroon tot in detail
Wekelijks feedback op jouw voeding
Het optimaliseren van jouw slaapkwaliteit
Verminder je dagelijkse stess
Leer volhouden op lange termijn
Ik wil meer wetenIk wil meer weten
Optimum Change Contact Us
contact Gratis kennismaking