Personal Group Training bij Optimum Change

Weet je genoeg en wil je inschrijven?

Klik dan hier

Het programma

Bij Optimum Change gevestigd in Rosmalen (gemeente Den Bosch) bieden we de mogelijkheid tot Personal Group Training (PGT). Deze variant van Small Group Training is een effectieve fitness oplossing, waar je met meerdere mensen (maximaal acht personen) tegelijk traint. Deze manier van trainen is zowel geschikt voor beginners als gevorderden. Je kan op je eigen tempo deelnemen. Het is een persoonlijke, afwisselende en motiverende trainingsmethode. Alle PGT kunnen online worden ingepland via de Lijfstijl-app, op momenten wanneer het jou uitkomt.

Een aantal van onze coaches

Judith

Optimum coach

Ik vind gezondheid een belangrijk punt in het leven en draag graag een steentje bij om een ander hierin te sturen en te begeleiden.

Aemy

Optimum coach

Aemy wil heel graag mensen plezier in sport laten beleven.

Wouter (stagiair)

Optimum coach

Wouter kijkt er naar uit om jullie te begeleiden en jou doelstellingen te behalen.

Bart

Optimum coach

Bart kijkt er naar uit om jullie te begeleiden en te helpen met het verleggen van jullie grenzen.

Elise

Optimum coach

Elise gaat graag samen met jou kijken naar je doelen en je deze kan bereiken.

Mike

Optimum coach

Mike is altijd op zoek naar een uitdaging en gaat graag een fitness challenge met je aan om samen jouw persoonlijke doelen te realiseren!

Dennis

Optimum coach

Dennis is een echte sportfanaat die het leuk vindt om overal een wedstrijdje van te maken.

Esmee

Optimum coach

Esmee geeft haar trainingen met veel plezier.

Vass

Optimum coach

Vass helpt je graag om jouw persoonlijke doelen te behalen.

Joeri

Optimum Coach

Joeri brengt graag zijn passie voor een gezonde leefstijl over op jou.

Chantal

Optimum Coach

Chantal helpt je graag om samen jouw doel te bereiken!

Sanne

Optimum Coach

Stel samen met Sanne een persoonlijk plan op en je staat er nooit alleen voor.

Laat ons super gemotiveerde team jou
helpen je gewenste doel te behalen!

Sinds 2012 hebben we al meer dan 1000 mensen geholpen. Daarnaast zijn wij uitgeroepen tot beste personal trainer van de gemeente Den Bosch én zijn wij aangesloten bij landelijk netwerk LIJFSTIJL en de Beroepsvereniging voor Vitaliteitsprofessionals.

Succesverhalen

Ben je op zoek naar een sportschool waar je op een leuke, effectieve én verantwoorde manier aan de slag kunt met jouw doel? Onze belofte aan jou is simpel: als resultaatgerichte personal trainer regio Den Bosch ontwikkelen wij samen met jou een programma waarin jouw doelstellingen centraal staan. Wij laten je deze doelstellingen op een verantwoorde én blijvende manier behalen.

Body

Tijdens de personal group trainingen ga je in kleine groepen aan de slag om je conditie en kracht te verbeteren! Je personal trainer let daarbij nadrukkelijk op een goede uitvoering om mogelijke blessures te voorkomen. Ook zal je personal trainer je motiveren en ervoor zorgen dat jij alles haalt uit jouw training. Ook je sportmaatjes zullen je hierbij helpen, wat ervoor zorgt dat je meer plezier hebt in het sporten. Er wordt rekening gehouden met niveauverschillen, waardoor ieder op zijn of haar eigen tempo aan de slag kan om zijn of haar doelen te behalen.

Food

Het is het van belang dat je een goed en gevarieerd voedingspatroon hebt voor optimaal herstel na een training. Hiervoor zijn de personal trainers er voor jou, om jou van persoonlijk advies en eventuele hulp te voorzien.

Mind

Onze coaches zijn opgeleid om jouw resultaat te laten behalen middels de hoogste standaarden van personal training. Ze zullen ervoor zorgen dat jij het beste uit jezelf naar boven gaat halen tijdens de trainingen, maar ook buiten de trainingen.

Neem nu contact op voor een gratis intake    Optimum Change Contact Us
    Contact Plan intake