Personal Group Training bij Optimum Change

Weet je genoeg en wil je inschrijven?

Klik dan hier

Geen energie

Het echte probleem is dat je geen energie hebt om te gaan sporten. Je vindt het niet leuk en doet het daarom ook niet. Je hebt wel vaker geprobeerd om te sporten, maar de motivatie om het vol te houden ontbreekt. Het zou ook fijn zijn wanneer je een sportmaatje hebt, maar waar vind je die? Daarnaast neemt je werk en gezinsleven ook tijd in beslag, dus op vaste tijdstippen sporten gaat nou eenmaal niet.

In kleine groepjes sporten

De ideale oplossing voor jou is om dan deel te nemen aan onze personal training in kleine groepjes. Wij noemen dit Personal Group Training. Je traint hierbij in groepjes van maximaal 8 personen op het moment dat het jou uitkomt. Doordat de groepen zo klein zijn, kan de trainer goed corrigeren op houding en worden de lessen heel persoonlijk. Wij kennen jullie en jullie kennen elkaar! Hierdoor blijven we elkaar motiveren.

Sporten wanneer jij wilt

De trainingen kun jij zelf inboeken middels onze app. Zo kun je jouw sportmomenten mooi afstemmen met jouw werk en jouw sociale leven. Omdat wij trainingen aanbieden van maandag t/m zondag, is er altijd plek en is er ook altijd een sportmaatje die jou tijdens de les gaat motiveren. We beginnen al om 07:00 met de eerste training en ook om 20:30 geven we nog les. Klik hier om het rooster te bekijken. Geen excuses meer, gewoon gas er op!

Iedere training is anders

Wij vinden trainen niet alleen belangrijk, wij hebben ook heel veel oog voor techniek. We helpen je met de juiste uitvoering. Je hoeft niet zelf je trainingen te bedenken. Dit doen wij voor je. Je voert als groep een training uit, die iedere training ook weer anders is. Hierdoor ben je niet alleen goed en gevarieerd aan het bewegen, maar is het ook nog eens erg leuk om te doen!

Je voelt je fitter en voldaan

Personal Group Training is de snelste manier om met een voldaan gevoel naar huis te gaan en te werken aan je conditie. Je gaat je al snel fitter en sterker voelen en dat zie je ook terug in de spiegel. Het is een echte uitlaatklep en je kunt de dag weer tegemoet. Je hebt al weer zin in de volgende training en hoopt jouw sportmaatje ook weer te zien. 

Contact Plan intake