Weet je genoeg en wil je inschrijven ?

Klik dan hier

                   Personal (Group) Training

Optimum Change Trainging Barbel

Fitter worden

Het leven wordt steeds drukker. We doen dagelijks talloze dingen tegelijk. Na werk aan de studie, een vergadering tijdens de lunch en daarvoor óók nog even de kinderen naar school brengen. Zelfs wanneer je thuis werkt is dat vermoeiend. Het is niet gek dat je aan het eind van de dag volledig uitgeblust richting de bank strompelt. Na een flinke zucht gooi je die last van je schouder. Tijd voor een rustig avondje voor de tv: je hebt genoeg gedaan.

Meer info

Afvallen

Stel: je haalt je lievelingsbroek uit de kast. Je zit lekker in je vel op deze prachtige dag. Helaas komt daar snel verandering in. De broek aan krijgen kost veel moeite. Ging die knoop altijd al zo lastig dicht? Goed, je past hem nog, maar comfortabel is het niet. Eenmaal voor de spiegel zie je dat je buik slap over je broek hangt. Je bent totaal niet tevreden met je lichaam. Mogen er misschien een aantal kilootjes af?

Meer info
Optimum Change Vacature

Pijnklachten

Blessures en pijnklachten zijn erg vervelend. Zeker wanneer je wil sporten. Die pijn in je knie, nek schouder of rug belemmert je enorm. Sporten durf je niet goed, want wat als het erger wordt? Zonde, want trainen is goed voor je lijf! Ook bij pijnlijke spieren en gewrichten. Maar hoe kan je hier plezier aan beleven als het alleen maar pijn doet? En hoe doe je dat verantwoord? Maakt fitness de pijnklachten alleen maar erger of kan je ook pijntjes verhelpen met personal training? Als zelfs dagelijkse taken al lastig zijn, zit je niet te wachten op een uur in de sportschool. Toch is het slim dit wel te doen. Onder begeleiding van een ervaren personal trainer kan je veel pijntjes verhelpen. Kom je uit omgeving Den Bosch of Rosmalen? Dan heb je geluk! Dat is waar wij van Optimum Change trainingen aanbieden. We maken graag samen een persoonlijk schema. Zo behalen we jouw doelen op een leuke en verantwoorde manier.

Meer info

Voor ondernemers

Een eigen bedrijf is geweldig, maar kost veel tijd. Je wil klanten tevreden stellen, investeren in je onderneming en de administratie goed bijhouden. Het stressniveau van ondernemers is dan ook bovengemiddeld. Juist daarom is sporten een goed idee. Naast je werk wil je bijkomen en tijd spenderen met je gezin. Waar vind je dan ruimte om te gaan sporten? Dat is een groot dilemma voor ondernemers. Als die sportplanning je nóg meer stress oplevert, stel je het sporten liever uit. En ja: van uitstel komt afstel. Tijd voor verandering! Kom je uit omgeving Den Bosch of Rosmalen? Dan kan Optimum Change jou steunen bij het starten van een fitter leven. We geven niet alleen personal training, maar nemen ook je planning onder de loep. Voor ons een leuke uitdaging, voor jou wat minder stress.

Meer info
PGT Brochure

Small Group Training

Stel: je haalt je lievelingsbroek uit de kast. Je zit lekker in je vel op deze prachtige dag. Helaas komt daar snel verandering in. De broek aan krijgen kost veel moeite. Ging die knoop altijd al zo lastig dicht? Goed, je past hem nog, maar comfortabel is het niet. Eenmaal voor de spiegel zie je dat je buik slap over je broek hangt. Je bent totaal niet tevreden met je lichaam. Mogen er misschien een aantal kilootjes af?

Meer info

Wat krijg je allemaal?

 • Vrijblijvende oriëntatiegesprek
 • Persoonlijke trainer
 • Gebruik van Food-app
 • Gebruik van Lijfstijl-app
 • Voortgangsregistraties

Wat doen we wel?

 • Persoonlijk advies
 • Leren hoe je veilig en effectief beweegt
 • Je voorzien van handvatten om succes te boeken op lange termijn
 • Je verzekeren dat je het meest haalt uit elke trainingssessie

Wat doen we niet?

 • Standaard trainingsschema’s toepassen
 • Afbeul-sessies met op lange termijn blessures
 • Je behandelen als een nummertje
 • Diëten

Agenda

 • Trainingen tussen 07.00 uur en 21.30 uur
 • Alleen op afspraak

Body

Voordat je van start gaat met jouw personal training traject, bekijken we eerst hoe je beweegt. Dit doen we middels een beweegscan en een fysiocheck. Hiermee stellen we je huidige niveau vast en laten we je stap voor stap op een veilige manier beter bewegen. Hieruit bepalen we waar we als eerste aandacht aan moeten besteden in het trainingsschema. Zo zorgen we ervoor dat je beter gaat bewegen.

Food

Binnen ons traject werk je samen met je personal trainer aan een voedingsplan op maat. Geen kant-en-klare eetschema’s, maar een op maat gemaakt plan wat gaat helpen met het bereiken van jouw doelstellingen. We beginnen met bewustwording van het huidige voedingspatroon en geven hierbij een bijpassend advies, daarnaast leren we je alle voedingsprincipes en geven we je handvatten om resultaat te boeken. Dit zorgt niet alleen voor jouw gewenste resultaat op korte termijn, maar helpt je dit ook vol te houden op lange termijn.

Mind

Onze coaches zijn opgeleid om jouw resultaat te laten behalen middels de hoogste standaarden van personal training. Naast begeleiding op het gebied van training en voeding richten we ons ook op leefstijlcoaching. We bekijken het gehele plaatje, zo leren we je bijvoorbeeld stress, slaap en andere leefstijlfactoren die je lichaam beïnvloeden, beter te begrijpen en aan te passen. Wanneer jij Body, Food & Mind onder controle hebt, haal je het beste resultaat uit jezelf.

Succesverhalen

Ben je op zoek naar een sportschool waar je op een leuke, effectieve én verantwoorde manier aan de slag kunt met jouw doel? Onze belofte aan jou is simpel: als resultaatgerichte personal trainer regio Den Bosch ontwikkelen wij samen met jou een programma waarin jouw doelstellingen centraal staan. Wij laten je deze doelstellingen op een verantwoorde én blijvende manier behalen.

 

Een aantal van onze coaches

Triin

Optimum Coach

Triin heeft een sterke voorkeur voor de krachtcomponent en houdt van de basics.

Joey

Optimum Coach

Joey werkt graag via een vaste structuur. Wil jij weten waar je aan toe bent en houd jij van gestructureerde trainingen middels een vaste opzet?

Gijs

Optimum Coach

Gijs is enorm toegankelijk, positief en stelt je direct op je gemak, waardoor jij in je training stap voor stap toewerkt naar jouw persoonlijke doelen.

Harm

Optimum Coach

Harm vindt functioneel trainen belangrijk en zijn trainingen bevatten daarom vaak oefeningen gericht op het verbeteren van coördinatie en balans.

Mats

Optimum Coach

Mats houdt van uitdaging en maakt er een sport van om jou iedere training progressie te laten maken.

Nienke

Optimum Coach

Nienke houdt van spelletjes. Sporten moet namelijk leuk zijn.

Summer

Optimum Coach

Summer is echt het type allround! Haar trainingen hebben structuur en zijn tegelijkertijd gevarieerd.

Judith

Optimum Coach

Judith houdt van een gezellige babbel, maar houdt ook van aanpakken. Haar trainingen staan bekend als pittige trainingen.

Bart

Optimum Coach

Bart is de oefeningenencyclopedie van Optimum Change. Wil jij uitgedaagd blijven en ben je op zoek naar steeds weer nieuwe oefeningen?

Mike

Optimum Coach

Mike biedt graag een luisterend oor, wil je uitdagen om de beste versie van jezelf te worden, maar houdt ook af en toe ook van een lolletje en slappe klets.

Dennis

Mede eigenaar, Optimum Coach

Ik ben een echte sportfanaat die het leuk vindt om overal een wedstrijdje van te maken.

Joeri

Optimum Coach

Joeri wil graag samen doorpakken en daarom ga jij tijdens de PGT van Joeri vaak in duo’s aan de slag.

Chantal

Optimum Coach

Chantal houdt van gezelligheid in haar training en is altijd in voor een grapje. Er wordt hard getraind, maar er mag ook gelachen worden.

Sanne

Optimum Coach

Sanne vindt naast fanatiek sporten ontspanning en rust ook erg belangrijk en eindigt haar training daarom vaak met een ontspanningsoefening.

Lars

Optimum Coach

Lars gaat graag de diepte in op Body, Food en Mind, maar weet ook wanneer hij moet uitzoomen om het grote plaatje te bekijken. Tijdens gesprekken zal er een juiste balans zijn tussen plezier en betere resultaten.

Wilbert

Eigenaar, Optimum Coach

Tijdens personal training kan ik jou écht helpen om je persoonlijke, fysieke en sportieve doelstellingen te realiseren.

Jeff

Optimum Coach

Jeff is erg empathisch, heeft een behoorlijke kennis van blessures en houdt van de combinatie tussen (zware) krachttraining en boksen/kickboksen.

Laat ons super gemotiveerde team jou
helpen je gewenste doel te behalen!

Sinds 2012 hebben we al meer dan 1000 mensen geholpen. Daarnaast zijn wij uitgeroepen tot beste personal trainer van de gemeente Den Bosch én zijn wij aangesloten bij landelijk netwerk LIJFSTIJL en de Beroepsvereniging voor Vitaliteitsprofessionals.

Optimum Change Contact Us
contact Gratis kennismaking