Programma's in Rosmalen e.o. - Optimum Change

Weet je genoeg en wil je inschrijven ?

Klik dan hier

Programma’s

Onze meer langdurige pakketten zijn niet alleen gericht op resultaat behalen, maar vooral ook op volhouden. We leven tegenwoordig echter in een maatschappij waarin alles vlug en snel moet. Alles is overal verkrijgbaar en het liefst gisteren dan vandaag. Daarom hebben wij voor verschillende doelgroepen succesvolle programma’s geschreven.

Meer gericht op snel resultaat. Meer gericht op de korte termijn. De ideale kennismaking met onze diensten.

Ga je dan niet volhouden? Dat ligt puur aan jezelf! Wij leren je juist wat je moet doen om op korte termijn jouw gewenste doel te behalen. Jij beslist zelf hoe lang je dit doortrekt 😊

Neem hieronder maar eens een kijkje om te bepalen welk programma het best bij jou past.

Ben jij pas moeder geworden en merk je dat er wat aan je lichaam is verandert? Wil jij graag een sixpack en snel resultaat? Of wil jij jouw lichaam wat meer in shape krijgen? Misschien ben je wel geïnteresseerd om te leren hardlopen of wil je graag online trainen. Voor ieder doel hebben wij een middel. Kies hieronder een van onze programma’s en start met jouw Optimum Change!

Fit Na Zwangerschap

Optimom

Shapen voor Vrouwen

Indoor Bootcamp

Leren Hardlopen

Succesverhalen

Ben je op zoek naar een sportschool waar je op een leuke, effectieve én verantwoorde manier aan de slag kunt met jouw doel? Onze belofte aan jou is simpel: als resultaatgerichte personal trainer regio Den Bosch ontwikkelen wij samen met jou een programma waarin jouw doelstellingen centraal staan. Wij laten je deze doelstellingen op een verantwoorde én blijvende manier behalen.

 

Laat ons super gemotiveerde team jou
helpen je gewenste doel te behalen!

Sinds 2012 hebben we al meer dan 1000 mensen geholpen. Daarnaast zijn wij uitgeroepen tot beste personal trainer van de gemeente Den Bosch én zijn wij aangesloten bij landelijk netwerk LIJFSTIJL en de Beroepsvereniging voor Vitaliteitsprofessionals.

Een aantal van onze coaches

Sanne

Optimum Coach

Stel samen met Sanne een persoonlijk plan op en je staat er nooit alleen voor.

Wilbert

Eigenaar, Optimum Coach

Tijdens personal training kan Wilbert jou écht helpen om je persoonlijke fysieke en sportieve doelstellingen te realiseren.

Jeff

Optimum coach

Jeff is al sinds zijn zestiende actief in de fitnesswereld.

Optimum Change Contact Us
contact Gratis kennismaking