Programma's in Rosmalen e.o. - Optimum Change

Weet je genoeg en wil je inschrijven ?

Klik dan hier

Programma’s

Onze meer langdurige pakketten zijn niet alleen gericht op resultaat behalen, maar vooral ook op volhouden. We leven tegenwoordig echter in een maatschappij waarin alles vlug en snel moet. Alles is overal verkrijgbaar en het liefst gisteren dan vandaag. Daarom hebben wij voor verschillende doelgroepen succesvolle programma’s geschreven.

Meer gericht op snel resultaat. Meer gericht op de korte termijn. De ideale kennismaking met onze diensten.

Neem hieronder maar eens een kijkje om te bepalen welk programma het best bij jou past!

6PCK™ programma

Je hebt al tig keer een dieet gestart, maar telkens weet je het niet vol te houden. Je bent ook al meerdere keren steunend lid van een grote sportschool geweest, maar mist gewoon een stok achter de deur. Met 6PCK™ leer je in weken wat je wél moet doen om resultaat te halen. Houden wij je accountable en kijk je meer tevreden in de spiegel.

Meer info

OptiShape

Als vrouw wil je strakkere benen, billen en buik. Je weet alleen niet hoe. In dit 6 weken durende programma leren we je wat je moet doen op het gebied van training, voeding en leefstijl om jouw doelen te behalen!

Meer info

Succesverhalen

Ben je op zoek naar een sportschool waar je op een leuke, effectieve én verantwoorde manier aan de slag kunt met jouw doel? Onze belofte aan jou is simpel: als resultaatgerichte personal trainer regio Den Bosch ontwikkelen wij samen met jou een programma waarin jouw doelstellingen centraal staan. Wij laten je deze doelstellingen op een verantwoorde én blijvende manier behalen.

 

Laat ons super gemotiveerde team jou
helpen je gewenste doel te behalen!

Sinds 2012 hebben we al meer dan 1000 mensen geholpen. Daarnaast zijn wij uitgeroepen tot beste personal trainer van de gemeente Den Bosch én zijn wij aangesloten bij landelijk netwerk LIJFSTIJL en de Beroepsvereniging voor Vitaliteitsprofessionals.

Een aantal van onze coaches

Chantal

Optimum Coach

Chantal houdt van gezelligheid in haar training en is altijd in voor een grapje. Er wordt hard getraind, maar er mag ook gelachen worden.

Sanne

Optimum Coach

Sanne vindt naast fanatiek sporten ontspanning en rust ook erg belangrijk en eindigt haar training daarom vaak met een ontspanningsoefening.

Lars

Optimum Coach

Lars gaat graag de diepte in op Body, Food en Mind, maar weet ook wanneer hij moet uitzoomen om het grote plaatje te bekijken. Tijdens gesprekken zal er een juiste balans zijn tussen plezier en betere resultaten.

Wilbert

Eigenaar, Optimum Coach

Tijdens personal training kan ik jou écht helpen om je persoonlijke, fysieke en sportieve doelstellingen te realiseren.

Jeff

Optimum Coach

Jeff is erg empathisch, heeft een behoorlijke kennis van blessures en houdt van de combinatie tussen (zware) krachttraining en boksen/kickboksen.

Optimum Change Contact Us
contact Gratis kennismaking