Het 6PCK™ programma - Optimum Change

Het 6PCKTM programma

In 13 weken is jouw doel om een sixpack te krijgen. We zeggen je nu alvast dat slechts 30% van de mensen dit kan volhouden.

Het 6PCK™ programma is ontstaan vanuit een wetenschappelijk perspectief met de best practices uit de praktijk. We hanteren de wetten als het gaat om vet verliezen, maar gebruiken ook trainingsmethoden om maximaal resultaat af te dwingen. Je traint altijd onder de supervisie van onze gecertificeerde trainers. 6PCK™ is hard gaan, maar altijd binnen jouw grenzen. We zijn niet terughoudend om jouw 6PCK™ programma vroegtijdig af te breken wanneer we zien dat het voor jou niet de toegevoegde waarde heeft.

Kom voor meer informatie over 6PCK™ naar de vrijblijvende informatieavond op 24 augustus om 19.30 uur bij Optimum Change, Groote Vlietlaan 9 in Rosmalen. Je hebt de mogelijkheid om direct na de presentatie jezelf in te schrijven. Ben er snel bij, want er is maar voor 16 deelnemers plek!

Verwachting

Je traint niet alleen, je traint altijd met jouw mede 6PCK™-ers, iedereen traint volgens een strikt programma die afgestemd wordt op jouw kunnen. Voeding is de doorslaggevende factor binnen dit programma. Aan de hand van de laatste wetenschappelijke inzichten stellen we een programma op die jouw lifestyle transformeert naar een levensstijl die maximaal 13 weken vol te houden is. Na deze 13 weken is er een mogelijkheid om gebruik te maken van onze aftercare om de balans te herstellen tussen werken aan een harde doelstelling en jouw normale leven.

6PCKTM Voeding

Trainen is niet het enige als het aankomt op het creëren van een strak lichaam, jouw voeding is meestal het ondergeschoven kindje. In dit programma houden we rekening met jouw levensstijl maar hebben we slechts één doel voor ogen, en dat is maximaal vet verliezen. Tijdens de eerste kickoff sessie maken we in groepsverband jouw voedingsprogramma. We stellen de balans op tussen de juiste hoeveelheden koolhydraten, eiwitten en vetten. Je krijgt direct toepasbare tips om continu in de calorierestrictie te blijven met als doel geen trek. De caloriebalans is leidend gedurende het traject. Makkelijk zal het niet worden we kunnen er wel alles aan doen om het zo haalbaar mogelijk te maken.

6PCKTM Training

We stellen een 13 weeks programma op met een periodisering waarin we jouw vooruitgang kunnen tracken en bijstellen waar nodig. We gaan uit van het 6PCK™ protocol echter kunnen we het schema nog persoonlijker maken zodra we zien dat bepaalde beweegpatronen niet haalbaar zijn aan de hand van jouw lichaamsbouw. We passen dit aan op de momenten waarin jij niet het optimale uit jouw oefening kan halen.

Je leert niet alleen wat je moet doen maar ook waarom je het moet doen, hierdoor heb jij kennis voor het leven die je later kan toepassen. We doen dit in de vorm van kennisworkshops die alleen beschikbaar zijn voor deelnemers van het 6PCK™ programma.

Succesverhalen

Enkele oud-deelnemers geven hun ervaring over het programma. Ieder op z’n eigen manier, met zijn of haar doelen en zijn of haar verhaal.

Een aantal van onze coaches

Esmee

Optimum coach

Esmee geeft haar trainingen met veel plezier.

Wilbert

Eigenaar, Optimum Coach

Tijdens personal training kan Wilbert jou écht helpen om je persoonlijke fysieke en sportieve doelstellingen te realiseren.

Optimum Change Contact Us
contact Gratis kennismaking