Weet je genoeg en wil je inschrijven?

Klik dan hier

Het programma

Normaal gesproken is Optimum Change, gevestigd in Rosmalen (gemeente Den Bosch) een club exclusief voor leden. Echter willen we in deze moeilijke tijd iets doen voor alle mensen die al dan niet gedwongen thuis moeten werken én toch aan hun beweging willen komen.

Dit is een uitstekend moment om je dagelijkse zitpatroon achter je laptop te doorbreken, maar ook om kennis te vergaren op het gebied van voeding en leefstijl.

Waarom thuis trainen?

 

Uit onderzoek in Nederland is gebleken dat mensen tijdens deze coronacrisis steeds ongezonder zijn gaan eten. Een van de meest uitverkochte schappen in de supermarkten zijn de chips vakken. Je snapt zelf natuurlijk ook wel dat dit niet bijdraagt aan een gezondere leefstijl. Het kan nog erger: driekwart van de Chinezen geeft aan zwaarder te zijn geworden gedurende deze coronacrisis. Dat gaat ons dus niet gebeuren.

Optimum Change wil graag bijdragen aan een gezondere en betere leefstijl voor iedereen. Hierbij willen wij dat jij kan doen wat je altijd al zou willen doen.

Wat houdt dit programma in?

 

Merk jij nu ook dat je meer stilzit nu je vaker en meer thuis moet werken? Wist jij ook dat je de nadelige effecten van teveel stilzitten niet teniet kan doen door één keer per dag te gaan sporten?

Dan is Fit Blijven Tijdens Thuiswerken de oplossing voor jou. Iedere maandag, woensdag en vrijdag zullen we samen met jou thuis trainen. We gaan live om 12.00 uur en zal 30 minuten duren. Dit programma is een leuke maar vooral effectieve manier om jouw dag te doorbreken. Even weg uit die sleur van je werk en echt tijd voor jezelf!

Doe jij mee?

Ons doel is om zoveel mogelijk (thuis)werkenden en bedrijven te enthousiasmeren om hier aan mee te doen en te voorkomen dat we teveel stil zitten!

Ben jij enthousiast?

Meld dan niet alleen jezelf, maar ook al je collega’s aan om deel te nemen aan deze gratis sessies!

Aanmelden kan heel eenvoudig via onderstaande button. Vervolgens krijg jij direct toegang tot de live sessies die dus starten om 12.00 uur. Tevens kan je deze thuis trainen sessies ook terugkijken via onze Facebookpagina vanaf 18.30 uur.

Haal het maximale uit dit programma!

 

1. Blok iedere werkdag van 12.00 tot 13.00 uur – Deze tijd is niet voor werk, maar voor jouw fitness

2. Maak ruimte in je huis om actief te zijn en te bewegen – je hebt ongeveer 3x3m nodig om alles te kunnen doen

3. Heb je laptop gereed, met stabiel internet en bij voorkeur met webcam

4. Draag sportkleding – we gaan sporten! Het is geen Netflix serie 😉

Deelname is volledig gratis!

Klik op onderstaande button. De meeting zal dan automatisch openen.

Wanneer je op bovenstaande button klikt ontvang je een toegangslink naar de vrijblijvende sessies. Middels deze link kan je deelnemen.

Het is niet verplicht om dagelijks mee te doen, maar mag natuurlijk wel 😉 Je kiest helemaal zelf hoe vaak je per week deelneemt!

Optimum Change Contact Us
Contact Plan intake