Gratis loopschema voor de Optimum Change 5km Wielenloop

Weet je genoeg en wil je inschrijven ?

Klik dan hier

Leren hardlopen

Je bent al een tijdje aan het overwegen te starten met hardlopen, maar geen idee waar te beginnen? Of net begonnen met hardlopen en je wilt de 5 km efficiënter en beter lopen?

Je komt door al dat binnen zitten veel minder aan beweging toe en wilt met de lente op komst leren hardlopen?

Beginnen met hardlopen kan best ingewikkeld zijn. Waar moet je op letten voordat je echt goed kunt hardlopen? Beginnende hardlopers maken namelijk de fout en denken: “ik begin gewoon met 30 minuten hardlopen”. Met als gevolg dat ze constant over hun grens gaan en meer kapot maken dan opbouwen.

Héél veel beginnende hardlopers kiezen ervoor om te gaan hardlopen in deze periode.

Hierdoor ontstaan er ook veel problemen. Je kent het vast wel:

– Je hebt geen idee hoe te beginnen
– Meteen vier dagen in de week hardlopen, direct heel ver en vaak hardlopen en na 3 weken liggen je schoenen alweer stof te vangen in de hoek van de kamer
– Je gaat zo fanatiek van start dat je na 1 week al allerlei pijntjes voelt
– Je hebt geen idee hoe je op een verantwoorde manier je loopschema kan uitbouwen

Zorg er dan voor dat jij niet deze beginnersfouten maakt!

“Ik kreeg wekelijks een mail met schema’s en ging hardlopen wanneer het mij uitkwam (als ZZP’er in de zorg heb ik het best druk). Naast de mail met schema kreeg ik ook mails met tricks en trucs. Erg leerzaam! Nu zit ik op 4 km en ik heb het er vertrouwen in dat het mij gaat lukken om die 5 km te halen. En misschien meer!!! Ik vind hardlopen een geweldige sport mijn conditie is verbeterd, ik slaap beter, ik zit beter in mijn vel en ben ook wat killotjes kwijt. Wat wil je nog meer? Dit zou ik iedereen aanraden! Je begint gratis en veilig en mocht je het niets vinden dan zit je nergens aan vast.”

Ionela

Leer 5 km hardlopen met Optimum Runners

Wil jij 5 kilometer tijdens de Wielenloop achter elkaar hardlopen én dit ook blijven volhouden? Dit kun je het beste doen met verantwoorde schema’s, handige looptips die zorgen voor een verbeterde looptechniek en door ervaringen te delen met een persoonlijke coach. Optimum Runners staat jou bij in het bereiken van die finishlijn. Je krijgt wekelijks een duidelijk en haalbaar plan en wij gaan samen in 6 weken leren om 5 km. onafgebroken te kunnen hardlopen. Dat allemaal door twee of drie keer per week hard te lopen.

Wij zijn geen online platform waar je standaard schemaatjes ontvangt en verder niets. Het internet staat hier al vol mee. Daarom houden we juist persoonlijk contact en kan je gedurende deze 6 weken altijd met je vragen bij ons terecht! Beginnen met hardlopen is nog nooit zo makkelijk geweest.

Wat gaat zorgen dat jij die Wielenloop gaat finishen?

Wij helpen je met:
– In een paar minuten een goede warming up
– Je eerste trainingen voor het starten met hardlopen met twee à drie keer in de week
– Fitter worden
– Conditie opbouwen
– Gezondere levensstijl
– Optimale voeding voor tijdens het hardlopen
– Hardlooptips & -tricks die verder gaan dan alleen de juiste schoenen
De finish bereiken met een goed gevoel tijdens de 5km Wielenloop

Hoe gaat dit voor jou in zijn werk?

1. Aanmelding. Meld je aan voor dit gratis programma en deel je verwachtingen, doelen en brandende vragen.
2. Volg de trainingen. Je krijgt wekelijks nieuwe schema’s toegestuurd met handige tips en tricks die het lopen makkelijker voor je gaan maken.
3. Finish. Ervaar dat trotste gevoel wanneer je over de finish van de Wielenloop komt met je armen in de lucht. Nooit gedacht dat je dit al over 6 weken ging doen, maar: You dit it!

Dit alles voor jou in een gratis programma

Je kan dus nu op een zeer verantwoorde manier beginnen met hardlopen inclusief online ondersteuning en support. Je ontvangt wekelijks verschillende looptrainingen, ontvangt regelmatig tips & tricks en we zijn altijd bereikbaar voor jouw brandende vragen. Daarnaast hebben we een online community opgericht in Strava (dé app voor hardlopers om jouw trainingen in op te slaan) om ook elkaar te kunnen supporten.

Optimum Change biedt dit programma volledig gratis aan. Het is onze missie om zoveel mogelijk mensen lekkerder in hun vel te laten zitten. En dat lukt niet als we allemaal blijven zitten.

Meld je dus nu aan en start ook met jouw eerste 5 km hardlopen tijdens de Wielenloop.

Optimum Change Contact Us
contact Gratis kennismaking