Evelien - Optimum Change

Evelien

kl_evelien_pennings_rosmalen
Personal Trainer

Neem contact op met Evelien!

Ik ga akkoord met de privacyverklaring en algemene voorwaarden.

Ik ben Evelien, 29 jaar, een dame met een liefde voor sport & voeding. De liefde voor sport is er al van jongs af aan. Hockey, wielrennen en skiën zijn naast fitness favoriet! Na mijn opleiding Bedrijfseconomie ben ik ruim vier jaar werkzaam geweest in de financiële wereld. Een dynamische wereld met genoeg mogelijkheden, maar ik kreeg er geen energie van. Maar waar krijg ik dan wel energie van? Sporten, voeding en het contact met mensen.

 

In 2013 ben ik zelf gaan sporten met Wilbert. Life changing voor mij! Dit heeft mij zoveel gebracht, op zowel fysiek al mentaal gebied. In die tijd kreeg ik ook steeds meer interesse in voeding. Sport & voeding gaan immers hand in hand. Voeding heeft veel invloed op hoe wij functioneren en is van essentieel belang bij sporten. Het zijn twee gebieden waar ik mij graag in verdiep.

 

Ik heb mijn baan opgezegd en ben de schoolbanken ingegaan. Mijn doel: van mijn passie mijn baan maken. Want hoe geweldig is het om je te helpen bij het realiseren van jouw sportieve doelstellingen?! Daarbij geef ik natuurlijk ook graag een stukje voedingsadvies.

 

Samen met jou werk ik graag aan jouw 2.0 versie!!