Faq - Optimum Change

Weet je genoeg en wil je inschrijven ?

Klik dan hier

Kom je na 17.00 uur sporten bij de IJzeren Man in Vught, bel dan 0619253961. De zijpoort zal dan voor je worden open gebelt.

Wij zijn geopend op Westeind 11C, van maandag tot en met donderdag van 07.00u tot 21.30u, op vrijdag van 07.00u tot 16:30u. Op zaterdag van 07:30u tot 11:30u. Op zondag zijn wij gesloten.

Op Groote Vlietlaan 9 zijn wij geopend van maandag tot en met donderdag van 07.00 tot 11.15u en 17.30u tot 21.45u. Op vrijdag van 07.00u tot 11.15u en van 15.30u tot 17.30u. Op zaterdag van 08.30u tot 13.45u en op zondag van 08.30u tot 12.45u.

Er zijn een aantal Personal Group Trainingen per week met een bepaald thema. Bij Strength is de training meer gericht op maximale krachttraining. Bij Endurance is de training meer gericht op zware conditie training. Deze lessen vragen wat meer van je dan onze reguliere groepstrainingen wat betreft techniek of fitheid. Om deze reden stellen we twee eisen voor het meedoen met deze lessen.

  1. Je mag geen last hebben van blessures. Zowel voor PGT Strenght als PGT Endurance is dit vragen om het verergeren van dit probleem.
  2. Je moet minimaal een half jaar lid zijn bij ons. Dit om te verzekeren dat je al een goede basistechniek hebt van de meeste oefeningen.

Als je nog geen half jaar lid bent bij Optimum Change, maar wel ergens anders trainingservaring hebt opgebouwd, ben je toch welkom bij deze trainingen. De trainer zal vervolgens bekijken of jouw techniek en fitheid passend zijn, en of je deze structureel kan volgen.

Personal training is voor iedereen, ongeacht je doel, postuur of niveau. Je hoeft dus geen BN’er te zijn om een personal trainer in de arm te nemen! 😉

Nee, bij ons kan je alleen onder begeleiding van een Optimum Coach sporten.

Wij gaan niet alleen maar een uurtje trainen, wij begeleiden je ook op het gebied van Food en Mind. We richten ons op je gehele leefstijl, om dat zo optimaal mogelijk te maken. Resultaat halen is al moeilijk genoeg, maar volhouden is de kunst. Daar helpen we je bij.

Ja, wij hebben pakketten voor minimaal 1x per week met een lidmaatschap vanaf 3 maanden.

Wij proberen je huidige voedingspatroon zo aan te passen, dat het voor jou haalbaar is om dat voedingspatroon structureel vol te houden, en op lange termijn meer resultaat te bereiken. Dit kan indien mogelijk met een voedingsvoorbeeldag.

Je kan met personal training een vast tijdstip kiezen, dit gaat wel altijd in overleg met je trainer. Met personal group training kan je geen vast tijdstip kiezen, hiervoor kan je via onze App een week vooraf inplannen. Daarbij geldt: vol is vol. 

Onze voorkeur gaat uit naar een vaste Optimum Coach, mits dit mogelijk is met de roosters.

Ja, de aandacht is continue bij jou.

Personal training wordt afgestemd op jouw belastbaarheid en niveau. Er kan dus op ieder niveau gestart worden, waarbij progressief en veilig gewerkt wordt naar een hoger niveau.

Onze Optimum Coaches hebben ervaring met het begeleiden van mensen die nog nooit in de sportschool geweest zijn, en proberen elke training variatie en uitdaging te bieden.

Personal training is hier juist geschikt voor, om jouw drukke leven een betere balans te geven. We zullen samen met jou kijken hoe we jouw waardevolle tijd het beste kunnen indelen, zodat jij zelf productiever wordt.

Ja, neem hiervoor contact met ons op, dan plannen we een afspraak.

Ja, neem hiervoor contact met ons op, dan plannen we een afspraak.

Dat kan, maar gunstig is het niet. Vanaf station Rosmalen kun je met bus 4 richting Kruiskamp via CS, dat is 16 minuten, waarna je nog 13 minuten moet lopen. Je kan ook vanaf station Rosmalen 8 minuten fietsen naar Optimum Change. Dan heb je wel alvast wat beweging gehad 😉

Ja, er is een douche op Westeind 11C, en twee douches op Groote Vlietlaan 9.

Ja, er zijn (kleine) kluisjes voor waardevolle spullen, deze kunnen vergrendeld worden met een sleutel.

Op Westeind 11C zijn 15 parkeerplaatsen beschikbaar.  Op de Groote Vlietlaan zijn 55 parkeerplaatsen beschikbaar.

Ja, wil je proberen of Optimum Change bij je past? Neem hiervoor contact met ons op dan maken we een afspraak. Hier zijn geen kosten aan verbonden.

Nee, maar er zijn verdacht weinig hempjes en petjes 😉

Nee. Bij ons ga je niet zweten door stil te zitten 🙂 

contact Gratis kennismaking