Faq - Optimum Change

Weet je genoeg en wil je inschrijven ?

Klik dan hier

Deze hangen natuurlijk voor jullie op de club, zodat je altijd even een kijkje kan nemen. Mocht je niet op de club zijn en ben je toch nieuwsgierig? Klik hier en je kunt de normwaarden inzien.

Wanneer je lid bent bij Optimum Change, heb je onbeperkt toegang tot Optimum Check ups. Tijdens een Optimum Check-up, kun je aan een van onze Optimum Coaches al jouw vragen stellen omtrent body, food en mind. Onze coaches zijn professionals en daarom maakt het niet uit of jouw vraag over krachttraining, afvallen of bijvoorbeeld stress op je werk gaat. Alle vragen tijdens een Optimum Check-up zijn goede vragen 😃

Changers die gebruik maken van Optimum Check-ups boeken niet alleen méér resultaat maar ze behouden dit ook langer! Dus sport jij regelmatig maar heb je toch moeite met bijvoorbeeld afvallen, in slaap komen of heb je terugkerende pijntjes? Dan adviseren wij je zeker om gebruik te gaan maken van de Optimum Check-ups. 

Zeker weten, en dit willen we ook stimuleren binnen Optimum Change 😃 Dus sluit vrijblijvend een keertje aan en waarschijnlijk vormen jullie dan een perfect DUO!

Benieuwd naar het PGT rooster? 😃  Het volledige PGT rooster vind je hier! Kun je echt niet langer wachten dan kun je altijd contact met ons opnemen via de contactgegevens bovenaan deze pagina of jezelf direct aanmelden voor een Proefles!

Een echt PT rooster is er niet. De tijdstippen voor Personal Training zijn altijd in overleg met jouw als klant en de coach van Optimum Change die een plekje vrij heeft.

Kun je echt niet langer wachten dan kun je altijd contact met ons opnemen via de contactgegevens bovenaan deze pagina of jezelf direct aanmelden voor een Optimum Kennismaking!

Wij zijn geopend op Westeind 11C, van maandag tot en met donderdag van 07.00u tot 21.30u, op vrijdag van 07.00u tot 16:30u. Op zaterdag van 07:30u tot 11:30u. Op zondag zijn wij gesloten.

Op Groote Vlietlaan 9 zijn wij geopend van maandag tot en met donderdag van 07.00 tot 11.15u en 17.30u tot 21.45u. Op vrijdag van 07.00u tot 11.15u en van 15.30u tot 17.30u. Op zaterdag van 08.30u tot 13.45u en op zondag van 08.30u tot 12.45u.

Er zijn een aantal Personal Group Trainingen per week met verschillende thema’s.

Personal Group Training 
Toegankelijk voor iedereen. De training bestaat uit een combinatie van kracht en conditie waarbij je gehele lichaam geprikkeld wordt.

Personal Group Training Light 
Dit is een lichtere variant. Dit is vooral voor mensen die nieuw zijn of (nog) niet veel belast kunnen worden door bijvoorbeeld blessures of andere gezondheidsredenen. Het tempo ligt wat lager en er wordt extra aandacht besteed aan het aanleren van technieken.

Personal Group Training Strength (blauw)
Deze trainingen zijn meer gericht op kracht. Toegankelijk voor iedereen die de basistechnieken onder de knie heeft en meer de focus wil leggen op spieropbouw.

Service Personal Group Training (rood)
Deze variant is tijdelijk en kan flexibel in het rooster staan. Dit zijn pilot trainingen om te kijken of er animo voor is. Bij ziekte of afwezigheid van de coach komt de les te vervallen.

De PGT Strenght les vraagt wat meer van je dan onze Reguliere en Light PGT wat betreft techniek of fitheid. Om deze reden stellen we twee eisen voor het meedoen met deze les.

  1. Je mag geen last hebben van blessures. Voor PGT Strenght is dit vragen om het verergeren van dit probleem.
  2. Je moet minimaal een half jaar lid zijn bij ons. Dit om te verzekeren dat je al een goede basistechniek hebt van de meeste oefeningen.

Als je nog geen half jaar lid bent bij Optimum Change, maar wel ergens anders trainingservaring hebt opgebouwd, ben je toch welkom bij deze training. De trainer zal vervolgens bekijken of jouw techniek en fitheid passend zijn, en of je deze structureel kan volgen.

Personal training is voor iedereen, ongeacht je doel, postuur of niveau. Je hoeft dus geen BN’er te zijn om een personal trainer in de arm te nemen! 😉

Nee, bij ons kan je alleen onder begeleiding van een Optimum Coach sporten.

Wij gaan niet alleen maar een uurtje trainen, wij begeleiden je ook op het gebied van Food en Mind. We richten ons op je gehele leefstijl, om dat zo optimaal mogelijk te maken. Resultaat halen is al moeilijk genoeg, maar volhouden is de kunst. Daar helpen we je bij.

Ja, het is mogelijk om 1x per week te sporten, maar wij raden aan 3 tot 4 x per week iets doen wat hartslag verhogend is. Daarom kan je bij al onze pakketten onbeperkt komen sporten.

Wij proberen je huidige voedingspatroon zo aan te passen, dat het voor jou haalbaar is om dat voedingspatroon structureel vol te houden, en op lange termijn meer resultaat te bereiken. Dit kan indien mogelijk met een voedingsvoorbeeldag.

Je kan met personal training een vast tijdstip kiezen, dit gaat wel altijd in overleg met je trainer. Met personal group training kan je geen vast tijdstip kiezen, hiervoor kan je via onze App een week vooraf inplannen. Daarbij geldt: vol is vol. 

Onze voorkeur gaat uit naar een vaste Optimum Coach, mits dit mogelijk is met de roosters.

Ja, de aandacht is continue bij jou.

Personal training wordt afgestemd op jouw belastbaarheid en niveau. Er kan dus op ieder niveau gestart worden, waarbij progressief en veilig gewerkt wordt naar een hoger niveau.

Onze Optimum Coaches hebben ervaring met het begeleiden van mensen die nog nooit in de sportschool geweest zijn, en proberen elke training variatie en uitdaging te bieden.

Personal training is hier juist geschikt voor, om jouw drukke leven een betere balans te geven. We zullen samen met jou kijken hoe we jouw waardevolle tijd het beste kunnen indelen, zodat jij zelf productiever wordt.

Ja, neem hiervoor contact met ons op, dan plannen we een afspraak.

Ja, neem hiervoor contact met ons op, dan plannen we een afspraak.

Dat kan, maar gunstig is het niet. Vanaf station Rosmalen kun je met bus 4 richting Kruiskamp via CS, dat is 16 minuten, waarna je nog 13 minuten moet lopen. Je kan ook vanaf station Rosmalen 8 minuten fietsen naar Optimum Change. Dan heb je wel alvast wat beweging gehad 😉

Ja, er is een douche op Westeind 11C, en twee douches op Groote Vlietlaan 9.

Ja, er zijn (kleine) kluisjes voor waardevolle spullen, deze kunnen vergrendeld worden met een sleutel.

Op Westeind 11C zijn 15 parkeerplaatsen beschikbaar.  Op de Groote Vlietlaan zijn 55 parkeerplaatsen beschikbaar.

Ja, wil je proberen of Optimum Change bij jouw behoefte past? Stuur ons een WhatsApp bericht en dan maken we een afspraak 🙂

Nee, maar er zijn verdacht weinig hempjes en petjes 😉

Nee. Bij ons ga je niet zweten door stil te zitten 🙂 

contact Gratis kennismaking