Gratis Brochure - Optimum Change

Weet je genoeg en wil je inschrijven ?

Klik dan hier

Snel fitter en energieker worden op een leuke en verantwoorde manier?

Wekelijks trainen met een stok achter de deur.
Met jouw eigen doel bezig zijn.
Sporten in kleine groepjes van maximaal 8 personen.
Voldaan naar huis toe gaan.
Geen moeilijke diëten.
Geen macho’s of andere fit-girl types tijdens het trainen.
Meer energie over aan het einde van de dag .
Weer kunnen doen wat jij graag wilt doen.

”Mijn doel om van de pijn af te komen werd al vrij snel bereikt.”

Veronique

”Ik ben het meest trots op de harde cijfers die ik nu heb bereikt: 20 kilo kwijt binnen een jaar! ”

Joram

”Ik dacht altijd afvallen is moeilijk en dat zal ik wel niet kunnen… nou ik kan vanaf nu vertellen ik kan dat ook, daar ben ik super trots op!”

Sophie

Wilbert

Wilbert aan het woord

Al meer dan 8 jaar helpen wij mensen met fitter worden en waar nodig gewicht verliezen. Hierdoor zijn ontzettend veel mensen meer in staat om dingen te ondernemen zonder zich belemmerd te voelen. Wij hebben gezien dat veel mensen de noodzaak wel inzien van iets meer bewegen en iets minder eten, maar vaak gaat het al mis bij de 1e valkuil: implementatie.

Wist je dat wij zelf ook een hekel hebben aan een dieet voorschrijven met alleen maar wortels knauwen en eindeloos joggen? Dat gaan we dus sowieso niet doen. Bovendien weten we dat je dan zeker niet gaat volhouden!

Wat we wel graag willen is dat jij kleine aanpassingen maakt in je huidige leefstijl waardoor jij je op lange termijn beter, fitter en gelukkiger gaat voelen. Hiervoor zijn wij jouw stok achter de deur.

Onze programma’s zijn gebouwd op onze jarenlange ervaring en weten hierdoor exact wat jij moet doen om doelen te halen. Dit allemaal volgens een geheel wetenschappelijke methode en een team wat samen met jou vol voor jouw resultaat wil gaan. Afgelopen jaren zijn er ongelofelijk veel heupcentimeters en vetpercentages verloren gegaan.

Vanuit deze ervaring kunnen wij je precies vertellen wat je moet doen en hoe jij voor maximaal vetverlies kan gaan. Wordt jij ons volgende succesverhaal?

Vraag nu de PGT Brochure aan en lees hoe en waarom wij ook jou kunnen helpen!

Wilbert,

Eigenaar Optimum Change

contact Gratis kennismaking