Guido - Optimum Change

Guido

Guido_after (1)

Guido

Ik merk dat ik veel meer energie heb en mentaal scherper ben!

Ik ben sinds afgelopen zomer gestart met trainen bij Optimum Change. De training helpt mij om iedere week, onder persoonlijke begeleiding, intensief en doelgericht te werken aan mijn fysieke en geestelijke fitheid. Omdat ik een zittend beroep heb, en houd van lekker eten en drinken, vind ik het belangrijk om iedere week te bewegen. Voordat ik startte bij Optimum Change kwam het daar eigenlijk nooit van en merkte ik dat mijn energielevel wel een boost kon gebruiken. Sinds de zomer van 2017 besloot ik het roer om te gooien en is dit een vast onderdeel van mijn werkweek geworden.

 

Ik merk dat ik veel meer energie heb en mentaal scherper ben: voor mijn gezin met 2 jonge dochters, mijn bedrijf (Sales Values) en mijn rol als raadslid in de gemeente ‘s-Hertogenbosch. Daarnaast is er ook een grote fysieke verandering: ik krijg veel complimenten van anderen dat ik er goed en fit uitzie.

 

Mijn originele doel was om mijn ‘welvaartsbuikje’ kwijt te raken. Niet via een crash-dieet, maar langzaam en geleidelijk. Ik wilde een nieuw eetpatroon ontwikkelen dat ik ook op langere termijn vol kan houden. Het kwijtraken van het buikje is, mede dankzij de begeleiding van Eef en Chris, grotendeels gelukt. We hebben samen gekozen voor een plan waar ik het eerste kwartaal best wel wat voor moest doen en laten. Zo ben ik minimaal 2x per week intensief gaan sporten en heb mijn calorieën per dag behoorlijk teruggeschroefd. Dit was zwaar, maar hiermee heb ik wel prachtige doelen bereikt! Momenteel ben ik bezig met een sport- en eetpatroon waarmee mijn gewicht neutraal blijft. Resultaat halen is 1, maar voor mij is het ook belangrijk dit nu te behouden!

Wil jij net als Guido resultaat behalen? Vraag dan nu een gratis intake aan!

Ik ga akkoord met de privacyverklaring en algemene voorwaarden.