Harold - Optimum Change

Harold

harold_voor

VOOR

harold_na

NA

Hierdoor voel ik me veel fitter en heb ik helemaal geen last meer van die kleine pijntjes.

Ik ben nu ongeveer een jaar lid bij Optimum Change met als doel mezelf wat fitter te voelen en ik wilde graag wat gewicht verliezen. Voor dat ik hiermee begon had ik veel last van kleine pijntjes in mijn lijf. Ik voelde me niet heel energiek en had een hekel aan sporten. Daarom besloot ik dat ik dit wilde veranderen.

 

In het begin ben ik gestart met hardlopen voor mezelf en onder begeleiding sporten. Ook heb ik mijn voeding wat aangepast. Later heb ik het plezier in fitness gevonden en nu sport ik onder begeleiding EN ga ik ook zelf in een sportschool trainen. Het resultaat is dat ik nu zo’n 18 kilo lichter ben in vergelijking met toen ik begon bij Optimum Change. Hierdoor voel ik me veel fitter en heb ik helemaal geen last meer van die kleine pijntjes. Ook gaat het sporten allemaal veel makkelijker en heb ik gelukkig niet meer zoveel last van spierpijn.

 

Zonder de begeleiding van mijn trainers had ik dit nooit volgehouden. Zij hebben me een gezondere leefstijl aangeleerd. Ik ben nu veel bewuster van wat ik eet, maar kan en mag uiteraard nog steeds genieten van een wijntje of lekker uit eten op z’n tijd. Ik ben dan ook erg trots op wat ik tot nu toe heb bereikt! Het doel waar ik mee ben begonnen heb ik zeker gehaald en ik voel me fijn bij mijn vernieuwde ik.

Wil jij net als Harold resultaat behalen? Vraag dan nu een gratis intake aan!

Ik ga akkoord met de privacyverklaring en algemene voorwaarden.