Jeff - Optimum Change

Jeff

kl_fotofluvius-vdveer-1024-nologo-20160716-016-1
Personal Trainer, Manager Optimum Change

Neem contact op met Jeff!

Ik ga akkoord met de privacyverklaring en algemene voorwaarden.

Mijn naam is Jeff van Meurs. Ik ben 25 jaar en al sinds mijn zestiende actief in de fitnesswereld. Sporten zat er vanaf jongs af aan al in. Als kleine jongen achtervolgde ik mijn carrière tot profvoetballer om er op mijn elfde achter te komen dat dit toch niet voor mij was weggelegd. Na voetbal kwam ik terecht bij fietscross, een individuele sport waarbij je een obstakelparcours aflegt op een BMX fiets. Na fietscross kwam ik uit bij fitness.

 

Eerst ging ik fitnessen om wat ‘gespierder’ te worden. Door de lichamelijke veranderingen en het behalen van persoonlijke doelen was ik steeds vaker in de sportschool te vinden. Ik had mijn passie gevonden en startte met de HBO bachelor Sports & Wellness aan de Fontys Sporthogeschool. Tijdens mijn opleiding werkte ik al als fitnesstrainer zodat ik direct de geleerde theorie ‘bewegingsanalyse, training & voeding’ en blessurepreventie in de praktijk kon toepassen.

 

Inmiddels ben ik nu geruime tijd werkzaam als personal trainer bij Optimum Change. Daarnaast ben ik verantwoordelijk voor de dagelijkse gang van zaken binnen onze Health Academy.

 

Opleidingen:

Body, Food & Mind

Fontys Sporthogeschool; Sports & Wellness

Sport & Performance Enhancement

CHIVO Personal Trainer Pro