Fitter worden en afvallen met de Optimum Kickstart in Vught

Weet je genoeg en wil je inschrijven ?

Klik dan hier

Fitter worden en afvallen met onze Kickstart

Er is geen ontkomen meer aan: die levensverandering laat niet lang meer op zich wachten. Met onze Kickstart haal je eindelijk je doelen. De resultaten van ons programma zijn namelijk ongelofelijk goed! We streven naar lange termijn geluk met leuke, verantwoorde trainingen. Hoe doet Optimum Change dat? We staan bekend om onze super persoonlijke aanpak. Die staat niet alleen garant voor merkbaar resultaat, maar ook voor plezier in jouw gezonde levensstijl.

Kickstartprogramma’s duren vaak minstens 3 maanden. Veel te lang, vonden wij. Na slechts enkele weken leggen we de goede voornemens al naast ons neer. Bovendien is zo’n lange periode een behoorlijke barrière. Nergens voor nodig! Ons programma duurt maar 3 weken en leert jou alle essentiële dingen vanuit onze succesvolle fitnessprogramma’s. Maar pas op: hierna ben je waarschijnlijk zó gemotiveerd, dat je daarna niet meer zonder kan. Je houdt het dus zeker nog langer dan de standaard 3 maanden vol.

Jeanette

“Door de Kickstart heb ik de motivatie om te gaan sporten weer helemaal te pakken én ben ik weer wat beter op mijn voeding gaan letten. Dankzij het team van Optimum Change ben ik daardoor weer lekkerder in mijn vel komen zitten”

Jeanette

Fitter worden doen we samen!

Je belemmerd voelen om te gaan sporten is nergens voor nodig. Bij de Optimum Kickstart helpen we jou op weg. We leren je wat je écht nodig hebt om jouw fitnessdoelen te behalen. Spoiler: urenlang joggen en leven op een krop sla horen daar niet bij. Wat dan wel?

We gaan 21 dagen samen aan de slag om je gezonde levensstijl op gang te helpen. Het Optimum Kickstart programma ziet er als volgt uit:

1. Kickstart event

Starten doen we positief en vol motivatie. Eindelijk gaan we beginnen! Tijdens het kickstart event leggen we alles tot in detail uit. Je leert de trainers kennen en we bespreken jouw doelen. Waar doe je het voor? Wat wil je bereiken? Na de start ben je ongetwijfeld gemotiveerder dan ooit. Wij kunnen ook nog wachten tot je zelfverzekerd de deur weer uit loopt.

2. Voedingsplan creëren

Op basis van je doelen, stellen we een voedingsplan samen. We noemen dit geen dieet, maar een leuke en houdbare leefstijlverandering. Alleen door slechte gewoontes permanent uit te bannen, ga je écht fitter worden. Je zal versteld staan hoe lekker gezond eten kan zijn.

3. Beginmeting

Na de beginmeting, kan je écht starten. Als je niet tevreden bent over je lijf, is zo’n meting misschien confronterend. Maar geen paniek: iedereen moet ergens beginnen. Wat voor vorm je ook hebt, jij mag er zijn! En na het Optimum Kickstart programma kijk ook jij met trots in de spiegel.

4. 1op1 Coaching

Wie ben jij? Waarom wil je fitter worden en wat zijn je belemmeringen? Ieder heeft een uniek verhaal, dus jij ook. Tijdens een coaching sessie begeleiden we jou optimaal richting je doelen. Zowel fysiek, als mentaal.

5.  Onbeperkte deelname aan Small Group Trainingen

De volgende stap is trainen! Binnen de Optimum Kickstart doe je onbeperkt mee met de Personal Group trainingen. Dat is op onze prachtige locatie aan De IJzeren Man in Vught. Uiteraard houden we rekening met de RIVM-richtlijnen. Personal Group Trainingen, of Small Group Trainingen, zijn fitnesslessen in kleine groepjes van 8 personen. Dat is niet alleen super leuk; jullie motiveren elkaar iedere training weer.

6. Fitnessprogressie bijhouden in de Optimum Change app

Er is slechts één vorm van motivatie die écht altijd werkt: het zien van resultaat. Die broek die eindelijk weer dicht kan, niet meer hijgen als je de trap op loopt en minder moe zijn aan het eind van de dag. De kleinste progressie zie je al binnen enkele weken. Dat doe je door dagelijks je vooruitgang bij te houden in de Optimum Change app.

7. Tips & tricks om zelfverzekerd(er) voor de spiegel te staan

Slank in bikini of strak in je zwembroek? Wat je doel ook is, aan de tips en tricks in onze exclusieve kennisbank heeft iedereen iets. Zelfs als je geen beginner meer bent, geeft dit je inspiratie en motivatie om door te zetten.

8. Kickstart eindmeting

Ten slotte volgt het leukste deel van ons programma: de eindmeting. Hier ga je het resultaat zien! En nog leuker: als je de kickstart tot een succes maakt, is deze eindmeting niet je eindpunt. Het is slechts je eerste mijlpaal en het begin van jouw gezondere leven.

Garantie op plezier én resultaat: nu voor maar € 99,-!

9

Jaar ervaring

21

Optimum Coaches

2500+

Mensen geholpen

43.150+

Trainingen gegeven

Zelfverzekerd(er) voor de spiegel

Wil je afvallen, fitter worden, of gewoon zelfverzekerd langs het zwembad staan? Onze Optimum trainers halen het allerbeste in jou naar boven. Ze doen niets liever! Al 9 jaar helpen wij mensen met fitter, gezonder en waar nodig slanker worden. Met de nieuwe bergen aan energie kan je zoveel meer uit je leven halen!

Vaak zien mensen de noodzaak van meer bewegen wel in, maar is implementatie lastig. Misschien vraag jij je ook af: wat is de juiste voeding en welke trainingen moet ik doen voor mijn doelen? Onze kickstart helpt je daarmee op weg. Door kleine aanpassingen in je huidige leefstijl word je op lange termijn fitter en gelukkiger. Optimum Change is daarvoor jouw stok achter de deur.

Wij leren jou wat je moet doen voor optimaal vetverlies of verantwoorde spieropbouw. Dat doen we op basis van onze  jarenlange ervaring. We weten wat nodig is om jouw doelen te behalen.

Durf jij de sprong te wagen? Schrijf je nu in!

Kies voor jezelf. Onze wetenschappelijk bewezen methodes helpen jou richting écht resultaat. Dat blijkt wel uit eerdere ervaringen van klanten. Benieuwd hoe jij je fitnessdoelen behaalt? Neem deel aan onze kickstart! Afvallen, fitter worden of strak in bikini: voor Optimum Change is geen doel te gek.

Word jij ons volgende succesverhaal?

Start: 6 september 2021
Waar: Locatie De IJzeren Man, Vught
Wat: Onbeperkt deelname aan PGT + vele extra’s
Kosten: €99,-

contact Gratis kennismaking