Personal Training in Rosmalen locatie Westeind | Optimum Change

Weet je genoeg en wil je inschrijven ?

Klik dan hier

Wij staan open voor een ieder zijn persoonlijke doel(en) en zorgen ervoor dat jij deze op een verantwoorde én blijvende manier gaat behalen. Wil jij op een leuke manier aan de slag met jouw doel(en), dan zijn wij klaar voor jouw Optimum Change!

Resultaat halen met persoonlijke begeleiding

Ben je op zoek naar een sportschool waar je op een leuke, effectieve én verantwoorde manier aan de slag kunt met jouw doel? Onze belofte aan jou is simpel: als resultaatgerichte personal trainer in de regio Rosmalen ontwikkelen wij samen met jou een programma waarin jouw doelstellingen centraal staan. Wij laten je deze doelstellingen op een verantwoorde én blijvende manier behalen.

Body

Voordat je van start gaat met jouw personal training traject, bekijken we eerst hoe je beweegt. Dit doen we middels een beweegscan en een fysiocheck. Hiermee stellen we je huidige niveau vast en laten we je stap voor stap op een veilige manier beter bewegen. Hieruit bepalen we waar we als eerste aandacht aan moeten besteden in het trainingsschema. Zo zorgen we ervoor dat je beter gaat bewegen.

Food

Binnen ons traject werk je samen met je personal trainer aan een voedingsplan op maat. Geen kant-en-klare eetschema’s, maar een op maat gemaakt plan wat gaat helpen met het bereiken van jouw doelstellingen. We beginnen met bewustwording van het huidige voedingspatroon en geven hierbij een bijpassend advies, daarnaast leren we je alle voedingsprincipes en geven we je handvatten om resultaat te boeken. Dit zorgt niet alleen voor jouw gewenste resultaat op korte termijn, maar helpt je dit ook vol te houden op lange termijn.

Mind

Onze coaches zijn opgeleid om jouw resultaat te laten behalen middels de hoogste standaarden van personal training. Naast begeleiding op het gebied van training en voeding richten we ons ook op leefstijlcoaching. We bekijken het gehele plaatje, zo leren we je bijvoorbeeld stress, slaap en andere leefstijlfactoren die je lichaam beïnvloeden, beter te begrijpen en aan te passen. Wanneer jij Body, Food & Mind onder controle hebt, haal je het beste resultaat uit jezelf.

Sterker worden door training-variatie

Onze trainingen zijn zeker niet saai. Iedere training ziet er weer anders uit. Daarbij letten we extra goed op je techniek, houding en uitvoering. Wil je sporten, maar heb je last van een blessure? Geef dat dan gerust aan, dan passen we jouw oefeningen daarop aan.

Je hoeft de trainingen dus niet zelf te bedenken. Dat doen onze professionele Optimum trainers graag voor je. Wij zorgen ervoor dat jij niet alleen gevarieerd, maar ook op een leuke manier aan het bewegen bent.

Boek nu jouw gratis oriëntatiegesprek om de mogelijkheden te bespreken en te starten wanneer jij wil >>>

contact Gratis kennismaking