Personal (Group) Training in Vught locatie IJM | Optimum Change

Weet je genoeg en wil je inschrijven ?

Klik dan hier

Het afgelopen jaar heeft veel van onze Changers doen beseffen hoe lekker het is om buiten te kunnen trainen. Je zit al zoveel uren binnen te werken achter je bureau of op de bank dat het juist héérlijk is om even buiten te zijn en aan je fitheid te werken!

Probleem is alleen: waar doe je dat nu? In je tuin gaan staan en je buren mee laten kijken is niet ideaal. Ook zijn er maar weinig gelegenheden waar je buiten op een mooie, veilige plek kan staan.

Wij zagen ook dat onze Changers hier behoefte aan hadden en daarom zijn wij op zoek gegaan naar een oplossing. Na een lange zoektocht, want we nemen niet zomaar overal genoegen mee, kunnen we met trots zeggen dat we deze gevonden hebben!

Wij gaan jou helpen in Vught aan de IJzeren Man op locatie IJM!

Resultaat halen met persoonlijke begeleiding

Ben je op zoek naar een sportschool waar je op een leuke, effectieve én verantwoorde manier aan de slag kunt met jouw doel? Onze belofte aan jou is simpel: als resultaatgerichte personal trainer in de regio Vught ontwikkelen wij samen met jou een programma waarin jouw doelstellingen centraal staan. Wij laten je deze doelstellingen op een verantwoorde én blijvende manier behalen.

Wil jij ook op een laagdrempelige manier kennismaken met onze diensten? Meld je dan nu aan voor een Optimum Kennismaking. Hierin gaan we dieper in op jouw gewenste doel(en) en bekijken we samen onze mogelijkheden.

Klik hier om een Optimum Kennismaking te plannen >>>

Ben je er ook achter dat buiten trainen fijn is?

Je weet dat je wat meer moet gaan sporten, maar gaat voor geen goud in een sportschool vol fitte mensen en spiegels trainen. Bovendien zit je al genoeg binnen. Buiten sporten is dan een goede oplossing, maar waar vind je een locatie die kan voldoen aan de juiste voorwaarden? Locatie IJM kan dit zeker!

        Trainen aan het strand
Je staat op een platform naast het strand, tussen de bomen en aan het water. Het is net zo mooi als het klinkt. Door het platform geen zand in je schoenen en door de bomen ben je beschut tegen wind, regen, maar ook sterke zon.

        Alle faciliteiten die een sportschool ook heeft
Je hebt gewoon materiaal tot je beschikking waar je mee gaat trainen, dus niet eindeloos in een groepje gaan rennen, springen en opdrukken omdat je alleen je lichaam hebt om mee te sporten. Wij zorgen ervoor dat jij met alle materialen kan trainen die ervoor zorgen dat jij fitter en energieker gaat worden.

        Met alle faciliteiten bedoelen we ook alle faciliteiten
Ook al sta je buiten te trainen. We hebben “gewoon” de beschikking tot omkleden en douchen. Daarnaast kan je ook wegen, meten en na afloop van je training genieten van een heerlijke bak koffie aan het water!

Geen zin meer in eindeloos moeten sprinten en continue burpees doen?

Dé ideale oplossing voor jou is personal training in kleine groepjes. Personal Group Training, noemen we dat. Optimum Change geeft deze trainingen aan maximaal 8 personen tegelijk. Door de kleine groep is er veel persoonlijke aandacht. Onze trainer kan je dus goed corrigeren en coachen. En nog leuker: jij en de andere sporters motiveren elkaar. Zo kijk je er niet meer tegenop. Je kan zelfs niet wachten tot de volgende training!

Wil jij liever niet in een klein groepje trainen? Dat kan ook, want we bieden op deze locatie uiteraard ook personal training aan. Hierin maken we een volledig persoonlijk plan. Hierin zijn we niet alleen jouw stok achter de deur, maar is de kans op resultaat halen vrijwel gegarandeerd!

Buiten klinkt goed, maar altijd?

Inderdaad we staan altijd buiten te trainen. Heerlijk in de buitenlucht. Je zit al genoeg binnen of op kantoor. Toch beseffen wij ook wel dat het niet altijd even uitnodigend is om buiten te trainen. Daarom zijn er ook 2 luxe tenten gebouwd waardoor we bij extreme omstandigheden binnen kunnen trainen. 

Sterker worden door training-variatie

Onze trainingen zijn zeker niet saai. Iedere training ziet er weer anders uit. Daarbij letten we extra goed op je techniek, houding en uitvoering. Wil je sporten, maar heb je last van een blessure? Geef dat dan gerust aan, dan passen we jouw oefeningen daarop aan.

Je hoeft de trainingen dus niet zelf te bedenken. Dat doen onze professionele Optimum trainers graag voor je. Wij zorgen ervoor dat jij niet alleen gevarieerd, maar ook op een leuke manier aan het bewegen bent.

Boek nu jouw gratis Kennismaking om de mogelijkheden te bespreken en te starten wanneer jij wil >>>

contact Gratis kennismaking