Martijn - Optimum Change

Martijn

Martijn before

VOOR

Martijn after

NA

Dankzij de training van Optimum Change is mijn levensstijl erg veranderd.

Anderhalf jaar geleden heb ik besloten dat het zo niet verder kon en dat ik iets moest gaan doen aan mijn lichaam. Samen met mijn zus ben ik begonnen bij Optimum Change. De belangrijkste reden hiervoor was het verbeteren van mijn gezondheid en levensstijl.

 

Dankzij de training van Optimum Change is mijn levensstijl erg veranderd. Als ik in de supermarkt loop en ik pak een nieuw product in mijn handen, dan denk ik eerst goed na of ik het nodig heb of niet. Voorheen pakte ik het gewoon zonder hier verder over na te denken. Sommige nieuwe dingen wil ik nog wel eens proberen, maar ook dat is iets wat ik heb geleerd: je mag best een keer lekker eten. Dit stukje bewustwording was voor mij enorm leerzaam. Ook als het een keer moeizaam gaat dan hebben ze bij Optimum Change door waar het aan ligt, begeleiden ze mij en leren ze me hoe ik hiermee om moet gaan.

 

Ook ga ik nu 3 tot 4 keer in de week sporten. Het is voor mij het makkelijkst om rechtstreeks na mijn werk naar de sportschool te gaan. Ik merk dat als ik eenmaal thuis ben en niks me dwingt om te gaan, dat het best pittig is om toch die stap te zetten.

 

Deze nieuwe levensstijl is me erg waardevol. Mijn doel toen ik begon was om 30 à 40 kilo af te vallen. Anderhalf jaar later ben ik hier al voorbij en hoop ik binnenkort tegen de 50 afgevallen kilo’s aan te zitten. Mijn doel is dus ruimschoots gehaald, maar nu begint het echte werk om dit mijn hele leven vast te houden. Voorlopig ben ik dus nog niet weg bij Optimum Change!

Wil jij net als Martijn resultaat behalen? Vraag dan nu een gratis intake aan!

Ik ga akkoord met de privacyverklaring en algemene voorwaarden.