Nicky - Optimum Change

Nicky

Jiska voor

Nicky

Jiska na

in actie

Ik heb op een leuke en positieve manier mijn doelen bereikt, maar vooral ook plezier in sporten gekregen!

Ik ben Nicky Jonkergouw, 35 jaar en heb 1 kindje.

 

Een jaar geleden heb ik de stap genomen om te gaan sporten onder begeleiding van de personal trainers van Optimum Change. De belangrijkste reden hiervoor was het weer in vorm en op gewicht komen na de zwangerschap.

 

Mijn doelen vooraf waren helder: ik wilde vooral lekkerder in mijn vel komen te zitten, meer conditie hebben en als het even kon ook nog 10 kilo afvallen. Aangezien ik niet wist waar te beginnen en (eerlijk is eerlijk) sporten niet echt mijn ding is heb ik gekozen voor personal training. Met name de stok die je dan achter de deur hebt om echt 2 keer per week te gaan was hierbij van belang en daarnaast natuurlijk de begeleiding.

 

Nu ben ik een jaar verder en heb ik op een leuke en positieve manier mijn doelen bereikt! Ik heb meer conditie en voel me beter. Daarnaast hebben de trainers van Optimum Change bereikt dat ik in een ritme zit van 2 keer per week sporten, waarbij ik het ook echt voel als ik niet ga sporten en heb ik er veel meer plezier in. Steeds weer een stapje verder, zwaarder en de grens opzoeken. Zelfs die 10 kilo afvallen is me gelukt. Al met al een jaar waarin ik veel bereikt heb en vooral ook plezier in sporten heb gekregen!

 

Ehm qua foto’s….ik heb me suf gezocht maar van vooraf geen foto’s van mezelf….alleen maar foto’s van mijn dochter. Vandaar dat ik mijn sportende foto’s gebruik, want dat is ook nieuw ten opzichte van vroeger 😉

 

Groetjes Nicky

Wil jij net als Nicky resultaat behalen? Vraag dan nu een gratis intake aan!

Ik ga akkoord met de privacyverklaring en algemene voorwaarden.