Energieker worden en sterk ondernemen | Optimum Change

Weet je genoeg en wil je inschrijven ?

Klik dan hier

Sterk ondernemen met meer energie

Lig je vaak pas laat in bed? Slaap je bijna nooit de hele nacht door? Kom je moeilijk de trap op, zonder te hijgen? Het runnen van een eigen bedrijf trekt je energielevels snel naar beneden. Zeker in combinatie met een gezin. Zit je ’s avonds uitgeblust op de bank? Dan kan sporten je zeker helpen.

Bovendien, van sporten wordt je niet alleen fysiek energieker. Zowel lichamelijk als geestelijk brengt sporten veel goeds. Het kan pijntjes verhelpen en een fit bedrijf mogelijk maken. Voor jou geldt dat ook! Maar hoe word je mentaal en fysiek fitter? Hoe zorg je ervoor dat je weer sterk kan ondernemen?

Waarschijnlijk weet je dat sport je kan helpen. Maar waar haal je die tijd vandaan?

Personal training is de oplossing

Wat nu als er wél iemand op je wacht? Optimum Change helpt je graag. Samen brengen we jouw planning op orde. Als sporten al in je agenda staat, hoef je er geen tijd meer voor vrij te maken. Bovendien zorgt het voor die stok achter de deur. Er staat namelijk altijd een personal trainer op je te wachten.

Is je energie ver te zoeken en je slaapritme volledig uit balans? Ook daarmee helpen we graag. Als je goed slaapt, heb je al snel meer energie. Dat is ideaal voor je werk en gezin, maar ook voor je nieuwe sportritme. Zo kan je actief blijven naast het runnen van je eigen bedrijf.

Betere balans tussen werk en privé

Stel je voor: uitgerust wakker worden met een prachtige dag in het vooruitzicht. Daar hoeft het geen vakantie voor te zijn! Sport brengt je stressniveau geleidelijk omlaag. Zie het als ‘actief mentaal herstel’. Het ontspant je lijf na alle werkdruk. In combinatie met een betere weekplanning is dat een wereld van verschil.

Heb je structurele sportmomenten en een gezond slaappatroon? Dan word je niet alleen fitter, maar ook een betere ondernemer. Met een hoog energielevel heb je het gevoel dat je de wereld aan kan!

Sterk ondernemen binnen handbereik: ook fiscaal aftrekbaar!

Wist je dat personal training voor ondernemers fiscaal aftrekbaar is? Dat maakt het extra interessant! Met een sterk lijf kan je sterk ondernemen. Dat wil jij toch ook? Een fit bedrijf is dichterbij dan je denkt. Ben je klaar om aan de slag te gaan?

Vragen over fitter worden en sterk ondernemen? 

Hoe ziet Optimum Change jouw fittere leven voor zich? We vertellen je graag meer! Voor vragen of meer informatie neem je gerust contact met ons op. Plan een gratis oriëntatiegesprek of neem contact op en laat ons weten wat wij kunnen doen voor jou (en je bedrijf).

contact Gratis kennismaking