Personal Training voor Ondernemers in Rosmalen op verantwoorde manier - Optimum Change

Weet je genoeg en wil je inschrijven?

Klik dan hier

Naast het runnen van je bedrijf het je ook een druk gezinsleven. Hierdoor pak je minder slaap dan je zou willen waardoor je merkt dat je energielevel ook langzaamaan lager wordt. Je beseft je wel dat sporten je zowel fysiek als mentaal fitter gaat maken, maar hoe dan?

Het probleem is dat je sporten uitstelt. Je maakt geen tijd om naar te sportschool te stappen. Bent iedere vrije minuut in je werk of je gezin aan het stoppen, wat natuurlijk super is, maar hierdoor je energielevel wel lager en lager wordt. Daarnaast is er ook niemand die op je wacht in de sportschool, waardoor ook geen moetje is.

De oplossing hiervoor is een op maat gemaakt personal trainingsprogramma. Wij gaan je helpen met een planning maken in je drukke week. Zijn die stok achter de deur waar je nu naar op zoek bent. Mocht het nodig zijn brengen helpen we jou je slaapritme onder controle krijgen, waardoor je al snel merkt dat je meer energie aan het eind van de dag overhoudt. Al met al helpen we je dus een sportritme ontwikkelen welke bij jou past naast het runnen van je drukke bedrijf!

Het resultaat gaat zijn dat je een betere werk/privé balans gaat ontwikkelen. Je gaat minder stress ervaren omdat je naast je baan ook lekker kunt ontspannen. Er is een beter planning van je dag en week. Dit allemaal door middel van structurele sportmomenten, beter slapen en fitter wakker worden. 

De grootste bijkomstigheid is dat je niet alleen energieker en fitter gaat zijn in je privéleven, maar dat je ook een betere ondernemer wordt. Je gaat in staat zijn om betere en snellere keuzes te maken omdat je algehele energielevel nog nooit zo hoog is geweest!

Daarnaast is Personal Training voor Ondernemers ook nog eens fiscaal aftrekbaar, wat het natuurlijk extra interessant maakt. Jij moet toch ook een maximale vitaliteit hebben voor een vitaal bedrijf?

Neem vrijblijvend contact op door het contactformulier hiernaast in te vullen wat we kunnen doen voor jou (en je bedrijf).

Optimum Change Contact Us
Contact Plan intake