Optimom Gold: in 21 dagen fitter & afvallen - Optimum Change

Weet je genoeg en wil je inschrijven ?

Klik dan hier
Charlot

“Ik verstopte mezelf het liefst en zeker met de zomer in aantocht bleef ik het allerliefst in dikke kleren lopen. Ik durfde niet in bikini, rokjes of jurkjes. Ik durf weer dingen te ondernemen met het gezin en ben vrolijker, energieker en fitter.”

Charlot, 25 jaar

Moeder zijn is topsport

Wij zien helaas nog veel te vaak (jonge) moeders die balen van hun lichaam. Ze zijn totaal niet blij met hun lijf wanneer ze in de spiegel kijken. Vaak hebben ze ook last van lichamelijke klachten als rug- of bekkenpijn. Hierdoor worden zij dagelijks geconfronteerd met hun lichaam waar ze al niet blij van worden.Toch lukt het veel vrouwen niet om hier verandering in aan te brengen. Moeder zijn kost namelijk belachelijk veel tijd. Ze hadden je vooraf wel mogen voorbereiden dat het echt zoeken naar tijd is naast je “gewone leventje”!

Team Optimum Change

Nu wordt het echt tijd voor jou!

Wij geloven dat je jezelf echt niet meer uitgeput hoeft te voelen aan het eind van de dag. Doordat we al heel veel vrouwen in de afgelopen jaren hebben geholpen om zichzelf beter te voelen weten we wat niet en wat wél werkt.

Optimum Change is al jaren hét personal trainingsbedrijf van de omgeving. We hebben al meer dan 1000 mensen geholpen hun doelstellingen te behalen. Daarnaast zijn we aangesloten bij kennisnetwerk LIJFSTIJL en doen veel onderzoek naar de laatste inzichten op gebied van body, food & mind.

Om nog veel meer vrouwen als jij te kunnen helpen hebben wij Optimom ontwikkeld. Speciaal voor onlangs bevallen moeders die weinig tijd hebben en niet tevreden zijn over hun lijf. Optimom kent voor jou daarom vele voordelen:

 • Jezelf weer tevreden voelen over je lichaam
 • Vol zelfvertrouwen het strand op kunnen
 • Je voelt je weer sexy voor je partner
 • je kan spelen met je kind(eren) zonder pijntjes
 • In de avond niet op de bank ploffen zonder direct in slaap te vallen

Dit zeggen anderen over Optimom Gold:

Fenny

Fenny – 37 jaar

“Het leukst aan het programma is dat je het met een groep zwangere vrouwen doet. Ik hou erg van suiker maar daar hielp de persoonlijke begeleiding van Mike mooi bij! Ik voel me goed en heb meer energie.”

Kim
Kim – 31 jaar

“Na mijn zwangerschap had ik weinig energie, een mindere conditie en zwangerschapskilo’s die er niet af gingen. Nu ben ik weer veel liever buiten, ga ik met plezier hardlopen en ben ik zelfverzekerd over mijn lichaam.”

Pauline
Pauline – 36 jaar

“Ik denk dat de insteek ‘kijken naar wat wel kan’  heel prettig kan zijn. Er mag al zoveel niet, qua eten, drinken, beweging etc. Ik kon daar echt moeite mee hebben. Zwangerschap benaderen van de positieve kant werkt heel prettig en ontspannend.”

Waarom kan Optimom Gold jou helpen?

Optimale ondersteuning

 • Het programma volgen waar & wanneer jij wil
 • Twee-wekelijks online coaching afspraak
 • Stok achter de deur die je nodig hebt
 • Meedenken met vragen / obstakels
 • Niet alles zelf hoeven doen
Optimom Online
Optimom Huddle

Online Leeromgeving

Binnen deze omgeving staan alle modules die je helpen op gebied van training, voeding en leefstijl. Hou je vooruitgang bij, breng je voeding in kaart én heb toegang waar en wanneer jij maar wil. Ook kan je hierin jouw vragen, maar ook successen delen met andere Optimommers 😊

Maximale kennisdeling

 • Hoe & wat voeding
 • Hoe & wat training
 • Zwangerschapsgerelateerde klachten
 • Succes blokkerende factoren

Trainingsschema’s die werken

 1. Geen zweverige en langzame trainingen
 2. Niet altijd maar hetzelfde moeten doen
 3. Niet op een vaste tijd naar een vaste plek – je traint waar en wanneer jij wil
 4. Geen afbeul sessies – goed bewegen staat centraal

Wat er nog meer over Optimom Gold wordt gezegd:

Janne
Janne – 33 jaar

“Mijn doel was om mezelf fitter te voelen, fysieke grenzen opzoeken en krachtiger zijn. Dit ging me eigenlijk vrij gemakkelijk af, al was ik soms geneigd om niet meer te gaan sporten na mijn werk, echter overwon steeds mijn doorzettingsvermogen en was ik achteraf blij dat ik geweest was. Het gaf me juist weer nieuwe energie.”

Kim
Kim – 27 jaar

“Ik was een maand na mijn bevalling zelfs zwaarder dan voor mijn zwangerschap! Sinds ik ben begonnen heb ik het plezier in sporten weer terug en heb ik eindelijk geen “last” meer van mijn gewicht!”

Yien
Yien – 38 jaar

“Voor mij vind ik het vooral geweldig dat ik nu zoveel sterker ben en daarom ook veel makkelijk en beter voor mijn kinderen kan zorgen. En natuurlijk ben ik heel erg blij dat ik fysiek er ook beter uit zie dan vroeger. Het opbouwen van spiermassa doet wonderen.”

Klaar om tijd voor jezelf te maken? Meld je nu aan!

contact Gratis kennismaking