a

Opleidingen

  • Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN); Sport en Bewegingseducatie
  • NHA; Gewichtsconsulente en Voedingsleer
  • Cursus Mindfullness

Sanne

Sanne vindt naast fanatiek sporten ontspanning en rust ook erg belangrijk en eindigt haar training daarom vaak met een ontspanningsoefening. Wil jij na jouw training even tot rust komen? Kies dan voor een training bij Sanne.

”Ik ben Sanne de Kort en woon in Schijndel. Van jongs af aan ben ik al erg geïnteresseerd in mensen en sport. Ik ben gedreven om het beste in iemand naar boven te halen. Daarnaast ben ik altijd actief en fanatiek binnen de sport. Zo heb ik aan korfbal gedaan en hier veel training in gegeven. Momenteel doe ik nu aan fitness, hardlopen en wandelen.

Door mijn passie te volgen heb ik de opleiding gedaan aan de HAN tot bewegingsagoog en leefstijlcoach. Gedurende 5 jaar ben ik actief geweest binnen de gezondheidszorg en medische wereld. Daarnaast heb ik als docent gewerkt op de HAN, waarbij ik heb vak Leefstijlcoach heb gegeven aan derdejaars studenten. Ik verbreed en verdiep me graag in mijn kennis, zowel in anatomie, gedrag, coaching en trainingsprincipes. Dit om ervoor te zorgen dat ik mensen kan helpen in hun vraag.

Waar ik blij van word: ervoor zorgen dat iemand gelukkig en gezond is. Door samen een persoonlijk plan op te stellen sta je er nooit alleen voor. Samen gaan we voor resultaat en het behalen van jouw (sportieve) doel!”