Patrick - Optimum Change

Patrick

Patrick

Patrick

Ik ben gezond in gewicht en voeding, maar wat  vooral belangrijk is ook meer mentale kracht!

Beste Jeff, Wilbert en uiteraard ook de rest van het team.

 

Dat was het dan , mijn laatste pt training zit erop . Een groot hoofdstuk kan worden afgesloten en een nieuw hoofdstuk  moet nog beginnen.

 

Vorig jaar maart begon dit  eerste hoofdstuk. Ik was er slecht aan toe.

 

Zeg maar gerust  fysiek en mentaal een wrak . Hoe moest ik verder? Of beter gezegd: kon ik wel verder?

 

Mijn  eerste gesprek met trainer Jeff  weet ik me nu weer te herinneren. Ik was enkel emotioneel en elk woord laat staan gesprek was onmogelijk. Achteraf zal dat voor Jeff mischien wel een onmogelijke taak zijn geweest ,want  deze cliënt was de weg goed kwijt.

 

Ik was fysiek nog niet in staat een warmingup te volbrengen. Wat anderen niet weten is dat ik in het begin van dat jaar nog geen 5 minuten kon wandelen, mijn lichaam was gesloopt en het ging niet meer. Ik had namelijk een zware depressie en was hier na 1 jaar nog hard mee bezig.

 

Mensen krijgen vaak een verkeerd beeld als het gaat om depressie.

 

Depressie is een ziekte die je overkomt net als je op ander manieren  ziek kunt worden. Je krijgt het gratis maar het kost je veel. Het gaat niet zomaar over en je kan het niet wegdenken.

 

Jeff was één van die mensen die  daar mee wist om te gaan.

 

Zonder doelstelling of verwachting maar met een engelen geduld en met veel gesprekken drong hij steeds meer tot mijn door. Uiteraard had ik naast hem nog hulp van mijn lieve vrouw Tessa  en  ook mensen uit de beroepsmatige kant.

 

Toch heeft Jeff, een  enorm belangrijk deel van mijn herstel tot stand gebracht. Hij had altijd tijd, hield zonder dat we training hadden constant een vinger aan de pols om te weten hoe het met mijn ging. Hij was er altijd met een luisterend oor en hield daarbij ook  mijn vrouw Tessa goed in de gaten. Ook Wilbert heeft hier een grote rol in gehad door mee te denken  in wat voor ons het beste zou zijn.

 

In Ferbuari van dit jaar kregen ik nog meer geluk. Ik was namelijk bij de opening van hun mooie eigen trainingsfaciliteit Optimun Change de winnaar van een prijs. Ik won een half jaar personal training voor 2 personen!

 

Ik was alleen nog niet klaar met mijn doel met wat ik voor ogen had samen met Jeff. En na overleg en zonder moeite mocht ik alleen een half jaar lang trainen (dus zonder 2de persoon). Dit was ook perfect voor onze doelstelling!

 

Nu na dit half jaar en in totaal anderhalf jaar heb ik mijn lichaam weer gezond in gewicht en voeding. Maar wat  vooral belangrijk is ook meer mentale kracht. Ik ben sterker, maar zal altijd moeten blijven vechten tegen de depressive , dat weet ik nu , het is een onderdeel van mijn leven en dat zal het altijd blijven.

 

Toch heb ik hoop en zal ik blijven sporten om niet meer zo diep te zinken maar te blijven vechten.

 

Mijn dank is groter dan woorden , ik zal je nooit meer vergeten. Jeff: je bent en blijft een enorm belangrijk persoon in mijn leven, ook al splitsen onze wegen hier.

 

Ik hoop dat iedereen bij Optimum Change op deze manier mensen kunnen blijven steunen en dat jullie begrijpen dat het niet alleen gaat om fysieke prestaties of afvallen of wat dan ook gaat maar ook een verandering kan betekenen voor de rest van iemands leven.  Het gaat jullie goed, ik  wens jullie het allerbeste, want dat verdienen jullie!

 

Patrick Dodde.

Wil jij net als Patrick resultaat behalen? Vraag dan nu een gratis intake aan!

Ik ga akkoord met de privacyverklaring en algemene voorwaarden.