Chris

Mijn naam is Chris van de Water. Ik ben al bijna heel mijn leven actief in de sport. Eerst 10 jaar met voetbal en vanaf mijn 16de met fitness.

Na de middelbare school koos ik voor een marketing opleiding, maar hier zat ik al snel niet op mijn plek. Op mijn 17e ben ik gestart met de opleiding Wellness & Lifestyle en vanaf dat moment ben ik ook vrij snel gaan werken in de sportschool.

Het leukste vind ik om dagelijks mensen te kunnen helpen met het behalen van hun doelen maar ook om mensen bewust te maken van een verantwoorde levensstijl. Het maken en behalen van doelen is het mooiste wat er is! Ik vind een stukje commitment tussen sporter en coach heel belangrijk hierdoor zet ik mij zelf altijd voor 100% in met de gedachte dat jullie dat ook doen. Dit zorgt ervoor dat we mooie resultaten kunnen halen!

trainer.

Tijdens personal training kan ik mensen écht helpen om hun persoonlijke fysieke en sportieve doelstellingen te realiseren! Lichaam en geest moeten naar mijn overtuiging met elkaar in balans zijn. Vandaar dat we vanuit Optimum Change naast personal training ook voedingsadvies en coaching op levensstijl aanbieden.

Opleidingen:

  • Wellness en Lifestyle
  • CHIVO Functioneel trainen
  • CHIVO Functioneel voeden

Neem contact
op met ChrisOptimum Change Contact Us