Dennis - Optimum Change

Dennis

Mijn naam is Dennis van Meurs en ik ben een echte sportfanaat. Ook ben ik iemand die het schijnbaar leuk vind om overal een wedstrijdje of spelletje van te maken. Voor zowat elke bal- of racketsport kun je mij nachts wakker bellen. Vooral voetbal is iets wat ik nog steeds drie keer per week met veel plezier doe. Door mijn persoonlijke ambities in het voetbal, zat vier keer per week in de sportschool er voor mij niet in. De passie voor ‘fitness’ moest ik dus op een andere manier invullen en wat is er praktischer dan trainen met eigen lichaamsgewicht. Van push-ups doen voor het slapen gaan als 15 jarig puber jochie naar mezelf optrekken aan stangen als volwassen vent. Uiteindelijk allemaal met als doel het onderhouden van het mooiste apparaat wat er is: het lichaam.

De hoorcollege’s anatomie, fysiologie en neurologie op de ALO hebben me uiteindelijk naar de Vrije Universiteit in Amsterdam geleid. Tijdens mijn thesis heb ik de relatie tussen trainen en vallen onderzocht met ouderen van 60+.

Ik mag me nu vol trots bewegingswetenschapper noemen en binnen Optimum Change ben ik vooral verantwoordelijk voor klantsucces, het verbeteren van producten en het leiden van projecten.

Opleidingen:

  • Fontys Academie Lichamelijke Opvoeding 
  • Minor Sports Performance CTO zuid
  • MSc Human Movement Science

Neem contact
op met Dennis    Optimum Change Contact Us
    contact Gratis kennismaking