Jeff - Optimum Change

Jeff

Mijn naam is Jeff van Meurs. Ik ben al sinds mijn zestiende actief in de fitnesswereld. Sporten zat er vanaf jongs af aan al in. Als kleine jongen achtervolgde ik mijn carrière tot profvoetballer of BMX’er, om er toch achter te komen dat dit toch niet voor mij was weggelegd. Na deze sporten ben ik begonnen met fitnessen.

Eerst ging ik fitnessen om wat ‘gespierder’ te worden. Door de lichamelijke veranderingen en het behalen van persoonlijke doelen was ik steeds vaker in de sportschool te vinden. Ik had mijn passie gevonden en startte met de HBO bachelor Sports & Wellness aan de Fontys Sporthogeschool. Tijdens mijn opleiding werkte ik al als fitnesstrainer zodat ik direct de geleerde theorie ‘bewegingsanalyse, training & voeding’ en blessurepreventie in de praktijk kon toepassen. Na mijn HBO-opleiding was ik nog niet klaar, en ben ik de volledige opleiding tot vitaliteitscoach gaan volgen.

Inmiddels ben ik nu geruime tijd werkzaam als personal trainer bij Optimum Change. Daarnaast ben ik verantwoordelijk voor de dagelijkse gang van zaken binnen onze Health Academy.

Opleidingen:

  • Fontys Sporthogeschool; Sports & Welness
  • HAN Sport & Performance Enhancement
  • CHIVO Personal Trainer Pro/ Vitaliteitscoach

Neem contact
op met Jeff    Optimum Change Contact Us
    contact Gratis kennismaking