Triin - Optimum Change

Triin heeft een sterke voorkeur voor de krachtcomponent en houdt van de basics. Heb jij als doel om écht sterker te worden? Schrijf je dan in bij een training van Triin.

”Ik ben Triin, yes, met dubbel “i”, 29 jaar, ik kom uit Estland en ik heb al mijn hele leven enorme passie gehad voor trainen, dansen en fitnessen. Toen ik 5 jaar was, ben ik begonnen met dansen. Tot mijn 18e danste ik op hoog niveau. Momenteel is krachttraining mijn grote passie geworden, hier heb ik zelf nu 9-10 jaar ervaring mee. Naast trainen ben ik veel bezig met (plantaardige) voeding. Ik hou ontzettend veel van in de keuken staan en lekker eten. Mijn favoriete gerecht is pittige curry met veel groenten!

Mijn ambitie en passie voor fitness zorgde ervoor dat ik na mijn Communicatie en Marketingstudie toch besloot om in de fitness branche te gaan werken. Ik was begonnen met loopbanden schoonmaken in 2018 en deed mijn best om mijn Nederlands te gaan verbeteren om leden te mogen begeleiden in de fitness. Na het afronden van een fitness opleiding, een aantal maanden Netflix kijken met Nederlandse ondertiteling en veel Nederlands praten met mijn vrienden mocht ik in de sportschool staan als fitness instructeur. De laatste twee jaar heb ik als Personal Trainer mogen werken. Ik ben heel erg dankbaar dat ik in een korte tijd veel ervaring kon opbouwen, ik heb ook nog een aantal opleidingen gevolgd op het gebied van voeding, training, coaching en er staan nog veel opleidingen op de planning die ik graag nog wil volgen.

Ik vind het volledige blaadje van bewegen, trainen, slapen, voeding, stress management heel erg interessant en ben heel blij dat ik Changers hiermee ook bij Optimum Change mag gaan begeleiden.

Als ik niet aan het werk ben dan ben ik heel waarschijnlijk aan het lezen in een koffietentje in Den Bosch (ik hou van koffie!) of aan het wandelen met mijn Franse bulldog, Didi.

Ik kijk er enorm naar uit om lessen te gaan geven bij Optimum Change en jullie te leren kennen!”

Opleidingen:

  • Communicatie en Marketing
  • Fitnessopleiding

Neem contact
op met Triin    Optimum Change Contact Us
    contact Gratis kennismaking