Pijntjes verhelpen met personal training | Optimum Change helpt

Weet je genoeg en wil je inschrijven ?

Klik dan hier

Pijnklachten door weinig bewegen

Zitten is het nieuwe roken! Veel mensen bewegen te weinig. Stap jij ’s ochtends in de auto, waarna je uren achter een bureau zit? Zit je al de hele dag en plof je vervolgens op de bank? Dat ga je merken aan rugklachten, schouderklachten en andere bekende pijntjes.

Voor je het weet, zit je in een vicieuze cirkel. Weinig bewegen zorgt voor klachten. Door die klachten, ga je niet sporten, waardoor je nog minder beweegt. Ook naar een fysiotherapeut gaan helpt niet voldoende. Helaas komen de pijntjes snel weer terug. Zeker dan is sporten belangrijk. Tijd om de oorzaak aan te pakken!

Hoe sport je verantwoord met blessures? Optimum Change helpt je graag. We adviseren sporters over hun persoonlijke situatie. Ook voor jou is sporten mogelijk.

Bewegen is goed, goed bewegen is beter

Vervelende rugpijn, schouderpijn of kniepijn: daar wil je zo snel mogelijk vanaf! Waar komen je klachten vandaan? Ieder lichaam is uniek. Pijnklachten kunnen mild tot erg zijn en verschillende oorzaken hebben. Daarom werken we met een op maat gemaakt trainingstraject.

Samen met je personal trainer ga je jouw klachten lokaliseren. Dat doen we met een beweegscan. Want hoe beweeg jij eigenlijk? Op basis van deze scan maken we een trainingsplan. We willen blessures niet erger maken, maar leren jou om beter te bewegen.

Pijntjes verhelpen, niet maskeren: wij zijn geen paracetamol

Bewegen is eng als je pijn hebt. Toch hoef je nergens bang voor te zijn. Onze personal trainers weten waar ze over praten. Daarom sport je onder begeleiding. Je gaat dus juist wél bewegen, ook met pijnklachten. We pakken de oorzaak van je pijn aan, waardoor deze uiteindelijk vermindert.

Optimum Change is dus zeker een paracetamol. Pijnstillers helpen je van je op korte termijn van je pijn af, maar niet op lange termijn. Dat is wel ons doel. We zoeken samen de oorzaak en gaan daarmee gericht aan de slag. Hierdoor ervaar je snel minder klachten.

Fitter worden en pijntjes verhelpen met personal training

Heb je veel pijn, dan vind je sporten waarschijnlijk niet leuk (meer). Zodra je resultaat ziet verandert dat vanzelf. Je gaat vanzelf beter bewegen. Je wordt dan niet alleen sterker, maar ook een stuk fitter. We nemen je sportangst weg: je kan weer doen wat je graag wil!

Optimum Change wil sporten weer leuk maken. Ook voor mensen met blessures! Wij geloven dat ook jij je weg (terug) kan vinden naar de sportschool. Hoe mooi is het als je straks weer pijnvrij kan bewegen? Je leven kost dan een stuk minder energie.

Personal training en fitness proberen tegen pijn? Dat kan!

Mensen helpen is onze passie. We zien jou graag vol zelfvertrouwen en met een opgeheven hoofd de trainingen verlaten. Ben je benieuwd hoe wij jou kunnen ondersteunen om fitter te worden en pijntjes te verhelpen?

Plan direct een gratis oriëntatiegesprek. 

contact Gratis kennismaking