Pijnklachten verhelpen en hier vanaf blijven - Optimum Change Rosmalen

Weet je genoeg en wil je inschrijven?

Klik dan hier

Thuiswerken,  zitten en weinig bewegen.

Het probleem is dat je veel in dezelfde houding zit. In de ochtend stap je in de auto om achteraan in de file aan te sluiten en daarna zit je veel te lang achter je bureau. Na je werk ga je aan tafel zitten eten en plof je vervolgens op die heerlijke zitbank. 

Als een boomerang komen de klachten terug

Bij een fysiotherapeut ben je al meerdere malen geweest. Dit helpt vaak wel voor even, maar toch komen de klachten vaak (en helaas ook snel) terug. Hierdoor sport je op dit moment niet, omdat dit ook alleen maar voor meer pijn zorgt.

Bewegen is goed, goed bewegen is beter

De oplossing om deze pijnklachten te verhelpen is middels een op maat gemaakt trainingstraject. Samen met jouw personal trainer ga je de klachten lokaliseren en verhelpen. Allereerst zullen we starten met een beweegscan waarop we vervolgens ons trainingsplan baseren. We gaan niet door de pijn heen bewegen, maar juist beter leren bewegen waardoor je lichaam snel minder klachten zal ervaren.

Eén van de manieren om van deze klachten af te komen is dus door juist wel te gaan bewegen. We gaan de oorzaak van je pijn achterhalen en deze aanpakken. Zie het als hoofdpijn en paracetamol. Paracetamol helpt je van de hoofdpijn af, maar pakt niet de oorzaak van de hoofdpijn aan. Wij zijn dus niet jouw paracetamol, maar gaan samen op zoek naar de oorzaak.

Door deze aan te pakken zal je merken dat je veel beter gaat bewegen, geen pijn meer hebt en het plezier in sporten kan (terug)vinden. Je zal je stukken sterker voelen, maar bovenal ook fitter en niet meer bang om dingen te doen. Je kan eindelijk weer doen wat je wil doen. 

Bel ons, of stuur een WhatsApp bericht en vraag een vrijblijvende intake aan. Hierin gaan we samen bekijken wat we kunnen doen om deze klachten te verhelpen.

Optimum Change Contact Us
Contact Plan intake