Remco - Optimum Change

Remco

Remco voor

VOOR

Remco na

NA

Voordat ik startte met de trainingen had ik veel last van blessures. Nu ben ik topfit en heb ik nergens last van.

Een jaar geleden ben ik begonnen met trainen bij Jeff. Ik wist totaal niet wat ik moest verwachten van de trainingen. Andere mensen zeggen vaak: dat kun je toch ook makkelijk zelf?? Voor een deel is dat waar. Maar je doet de oefeningen vaak niet op de juiste manier en je hebt niet de juiste houding en basis.  Daarnaast is  het erg belangrijk om met voeding op de juiste manier om te gaan. Sommigen hebben zeker in het begin ook even een zetje nodig. Dan ben je dus bij Jeff of een van zijn collega’s aan het juiste adres.

 

Mijn doel was:  Afvallen in gewicht, strakker worden  en meer spiermassa.

Kijk zelf maar naar de voor en na-foto’s. Ik kan best concluderen dat mijn doelstellingen behaald zijn. Ik ben zo enthousiast geworden over de trainingen met Jeff dat mijn vrouw nu ook bij Optimum Change aan het trainen is. Jeff weet je te motiveren en durft ook dingen te zeggen (op een hele fijne manier waardoor je nog meer gemotiveerd raakt). Hij is echt oprecht geïnteresseerd in zijn leden. Daarin zie je ook dat het echt iemand is die passie heeft voor zijn vak.

De eerste trainingen zijn we heel veel bezig geweest met mijn houding en oefeningen om dit te verbeteren. Ik dacht zelf dat er niks mis was met mijn houding en beweging. Na het filmpje wat hij gemaakt had was het verhaal echter net wat anders… Het heeft bij mij dan ook even geduurd voordat de basis echt goed onder controle was. Achteraf snap ik ook waarom dit zo belangrijk is.

 

Voordat ik startte met de trainingen had ik veel last van blessures: achillespees, kuiten, hamstrings. Nu ben ik topfit en heb ik nergens last van (ook niet na zware inspanningen). Naar mate de trainingen vorderden zijn we meer bezig gegaan met “het echte werk”. Ik ben in totaal bijna 5 kg afgevallen en behoorlijk in spiermassa toegenomen.  Enige nadeel hiervan is wel dat mijn truien en t-shirts zijn te klein zijn geworden…

Ook op het gebied van voeding heb ik enorme stappen gemaakt. Ik heb echt een heel ander patroon daarin. Zo drink ik veel minder alcohol en eet veel gezonder en minder grote hoeveelheden. Het belangrijkste is misschien nog wel dat ik me veel bewuster ben wat en hoeveel ik eet. Samen zijn we ook gaan kijken naar wat ik eet en de hoeveelheid. Ook heb ik dingen leren eten die ik normaal nooit in mijn boodschappen tas te vinden waren.

Door de variatie en de diversiteit aan oefeningen werkt de training  ook verslavend. Ik ben nu 3x per week in de sportschool te vinden. Daarnaast is het zo dat ik op zondag nog regelmatig een tochtje met de mountainbike doe.

 

Ik ben er van overtuigd dat de nieuwe stap naar Optimum Change zeker een succes gaat worden. Zowel personeel als beide eigenaren halen het beste in de leden naar boven. Ik kan Optimum Change in ieder geval met een gerust hart mijn vrienden en kennissen aanbevelen.

 

Een sportieve groet,

 

Remco

Wil jij net als Remco resultaat behalen? Vraag dan nu een gratis intake aan!

Ik ga akkoord met de privacyverklaring en algemene voorwaarden.