Luuk - Optimum Change

Bereik ook je doel, net als onze andere kandidaten

Raak geinspireerd door Luuk

Ik ben begonnen vanwege rugklachten en overgewicht. In het begin kon ik nog geen 5 minuten op de loopband staan zonder rugpijn. Dat ging al vrij snel een stuk beter. Ben eind augustus begonnen en ben sindsdien ruim 35 kilo kwijtgeraakt.

Luuk voor zijn verandering

‘Waar ik mijzelf het meest
in heb verbaasd is de discipline
en de lol die ik heb om iedere
week te gaan sporten’

Dankzij de training van Optimum Change is mijn levensstijl erg veranderd. Als ik in de supermakrt loop en ik pak een nieuw product in mijn handen, dan denk ik eerst goed na of ik het nodig heb of niet. Voorheen pakte ik het gewoon zonder hier verder over na te denken. Sommige nieuwe dingen wil ik nog wel eens proberen, maar ook dat is iets wat ik hier geleerd heb: je mag best een keer lekker eten.

Het meest fijne aan de begeleiding vind ik dat het heel erg vertrouwd is. Het lijkt alsof ik Wilbert al jaren ken! De trainingen zijn ook altijd erg gezellig en ik raak er ook heel gemotiveerd door. Ook wanneer ik na het trainen met een vraag zit kan hoef ik maar te mailen of te appen en ik krijg direct een duidelijk antwoord.

De grootste verandering aan mezelf is sowieso het verloren gewicht. Maar waar ik mijzelf het meest in heb verbaasd is de discipline en de lol die ik heb om 5 keer per week te gaan sporten. Deze kant van mezelf kende ik echt niet! Ik baal nu zelfs wanneer ik niet kan gaan sporten door andere verplichtingen.

Tot zover wil ik jullie bedanken voor wat we tot nu toe bereikt hebben en we gaan gewoon lekker door 🙂

Groetjes Luuk

Luuk na verandering

Wil je net als Luuk ook je doel bereiken?    Optimum Change Contact Us
    contact Gratis kennismaking