Pepijn - Optimum Change

Bereik ook je doel, net als onze andere Changers

Raak geïnspireerd door Pepijn

Het werd tijd voor echte verandering.

Pepijn

”In 5 maanden tijd ben ik 17 kilo afgevallen en voel ik mij sterk, fit en energiek.”

Na een jaar vol COVID perikelen, een zittend beroep, weinig sport en de geboorte van ons derde kindje vloog de tijd voorbij. Voor ik het goed en wel in de gaten had, waren de kilo’s eraan gevlogen, was ik totaal niet fit, sliep ik slecht en had ik helemaal niet zo veel energie.

Het werd tijd voor echte verandering. Hoe vaak ik er ook zelf aan gestart was, telkens lukte dit maar voor even, was het niet structureel vol te houden, vielen de resultaten tegen en was er al snel een excuus gevonden met het idee: ‘maandag start ik weer’.

‘Het moet anders’ realiseerde ik me. Na een zoektocht op internet kwam ik bij Optimum Change uit en het verhaal sprak me aan. Met een persoonlijke coach aan het werk, op zowel voeding als fitness, zodat ik nu echt weer terug kon gaan naar mijn gewicht van 10 jaar geleden. En dat terwijl je niet op een blaadje sla hoefde te leven en ik bovendien nog steeds zo nu en dan kon genieten van een biertje of lekker uit eten kon.

En wat blij ben ik met wat ik samen met mijn coach Judith heb weten te bereiken in de afgelopen maanden! Zonder haar was het nooit gelukt. Vertrouwen, leuke gesprekken en de tips en tricks op met name het gebied van eten hebben me geholpen om in 5 maanden tijd 17 kilo af te vallen, me sterk, fit en energiek te voelen. Ik slaap weer heerlijk, voel me trots en krijg juist energie van sporten. Wat een wereld van verschil met 5 maanden geleden! Ik kan het iedereen aanraden als je jouw eigen ‘change’ wilt bereiken, het was het dubbel en dwars waard!

Pepijn

Wil je net als Pepijn ook je doel bereiken?    Optimum Change Contact Us
    contact Gratis kennismaking