Reny - Optimum Change

Bereik ook je doel, net als onze andere Changers

Raak geïnspireerd door Reny

Ik ben ontzettend blij dat we 3 jaar geleden de stap hebben gezet om lid te worden van Optimum Change.

Reny

Het resultaat was er na het 6PCK programma meer dan gehoopt. Ik was m’n kilo’s kwijt, was een stuk fitter en merkte toen pas dat ik ook minder kleine klachten had.

Ik ben alweer ruim 3 jaar actief en gestructureerd aan het trainen bij Optimum Change. Voor die tijd ging ik 1 à 2x per week hardlopen, maar dit was zeer vrijblijvend. Het kwam dan ook regelmatig voor dat ik niet ging, omdat het slecht weer was of dat ik mezelf niet te tijd gunde.

Mede doordat ik m’n doelstellingen, het afvallen en fitter worden, niet met het hardlopen kon bereiken ben ik samen met William en goede vrienden van ons gestart met het sixpack programma, met dus als doel om af wat af te vallen en fitter te worden onder professionele begeleiding. Nadat dit programma zou zijn afgelopen zou ik dan wel met, hopelijk resultaat, weer verder gaan met hardlopen.

Maar dit liep gedeeltelijk anders… Het resultaat was er na 6 maanden sixpack meer dan gehoopt. Ik was m’n kilo’s kwijt, was een stuk fitter en merkte toen pas dat ik ook minder kleine klachten had die weleens opspeelde tijdens het werk. In plaats van enkel weer zelf te gaan sporten zijn wij, zeg maar gerust fanatiek, blijven sporten en doe ik nu ca. 3x in de week PGT en probeer daarnaast 2x te gaan hardlopen.

Het leuke aan de PGT is, het sporten in kleine groepen, ieder op zijn of haar eigen niveau. En ondanks we er best veel zijn, blijven we nog steeds nieuwe oefeningen ontdekken. Het fijne is dat er gelet wordt op de uitvoering van de oefeningen en je houding, want ook al doe je een oefening meerdere malen, je merkt dat de uitvoering zomaar opeens weer net anders is en dan is het fijn dat je gecorrigeerd wordt.

Al met al ben ik dus ontzettend blij dat we 3 jaar geleden de stap hebben gezet om lid te worden van Optimum Change, dus mocht je twijfelen zou mijn advies zijn; Geef het een kans en voordat je het weet lezen we hier jouw verhaal!

Wil jij net als Reny het ook een kans geven? Vraag dan een gratis Optimum Kennismaking aan en we gaan samen aan de slag!

Reny

Wil je net als Reny ook je doel bereiken?    Optimum Change Contact Us
    contact Gratis kennismaking