Sven - Optimum Change

Bereik ook je doel, net als onze andere Changers

Raak geïnspireerd door Sven

Na een flinke burn-out had ik voor mijzelf besloten om als afsluiting en nog beter in mijn vel te gaan zitten iets te gaan doen aan mij gewicht.

Sven

”Na ongeveer 10 maanden bezig te zijn met sporten voeding en beweging ben ik maar liefst 23 kilo afgevallen. Hierdoor voel ik mezelf een stukje fitter en ben ik beter in mijn vel gaan zitten.”

In mijn dagelijkse leven ben ik patissier en deed ik voorheen niet zo heel veel aan beweging en of sport. Door mijn onregelmatige diensten en het niet plannen van mijn voeding ging het bij mij helemaal mis!

Na een flinke burn-out had ik voor mijzelf besloten om als afsluiting en nog beter in mijn vel te gaan zitten iets te gaan doen aan mij gewicht. Door een vriend werd geadviseerd om bij Optimum Change een gesprek aan te gaan. Met lood in mijn schoenen ben ik op gesprek gegaan en heb ik een proeflesje gehad.

Het voelde meteen goed en werd er enthousiast van. Door een goede begeleiding met voeding, coaching, en gemotiveerde trainers zag ik al vrij vlug resultaat.

Na ongeveer 10 maanden bezig te zijn met sporten, voeding en beweging ben ik maar liefst 23 kilo afgevallen. Hierdoor voel ik mezelf een stukje fitter en ben ik beter in mijn vel gaan zitten. Ook het eten heb ik door de begeleiding nu goed onder controle en ik vind het sporten nog steeds leuk en uitdagend! En inmiddels ben ik alweer met nieuwe doelen bezig.

Sven

Wil jij ook lekkerder in je vel zitten en/of afvallen? Vraag dan een gratis Optimum Kennismaking aan en wij helpen jou!

Wil je net als Sven ook je doel bereiken?    Optimum Change Contact Us
    contact Gratis kennismaking