Bereik ook je doel, net als onze andere kandidaten

Raak geinspireerd door Wesley

Augustus vorig jaar ging ik met mijn gezinnetje op vakantie. Toen ik een minuut of 5 achter mijn 2 kleine mannen (toen 4 en 6) aan het rennen was, was ik helemaal kapot. Toen besefte ik dat het anders moest.

Wesley

‘Ik kan weer zonder moeite
alle activiteiten doen met
mijn kinderen die ik wil!’

Nu een maand of 10 geleden ben ik daarom begonnen met Personal training bij Jeff. Voornaamste reden is dat ik weer fit moest gaan worden. In het verleden had ik altijd gevoetbald, maar nadat ik hier 4 jaar geleden mee gestopt was en wel een aantal andere dingen heb geprobeerd (tennis, hardlopen) heb ik eigenlijk een aantal jaren niks meer gedaan.

Het eerste doel dat we gezet hadden is dat ik 6 kilo zou gaan afvallen. Ik woog op dat moment 80 kilo en wilde terug naar 74 kg. Dit was namelijk ook altijd het gewicht geweest dat ik had toen ik nog voetbalde en waar ik me toendertijd lekker bij voelde. Hiervoor hadden we een tijdpad van +/- 3 maanden neergezet, maar na ongeveer 7 weken had ik dit eerste doel al bereikt.

Wat nu? We zijn toen gaan kijken wat mijn nieuwe doel zou gaan worden. Alleerst wilde ik mijn conditie weer een heel stuk verbeteren zodat ik die kleine mannen nu wel kon bijhouden gedurende alle activiteiten die we samen doen. Verder wilde ik er wel wat meer spiermassa bij kweken om zo een wat atletischer gebouwd lichaam te krijgen.

Deze doelstellingen lopen nog steeds en we zijn absoluut op de goeie weg. De samenwerking met Jeff is de afgelopen periode super geweest en daar wil ik hem ook voor bedanken.

Wil je net als Wesley ook je doel bereiken?Optimum Change Contact Us