Tessa - Optimum Change

Tessa

tessa_before

VOOR

kl_tessa_after

NA

Na een maand merkte ik al een verschil in conditie, energie level en gewicht.
“Nog maar zes maanden geleden schreef ik mij in bij Wilbert voor personaltraining. Na een uitgebreide intakesessie met een weeg en meet moment begon ik lichtelijk sceptisch aan mijn nieuwe avontuur! Met als doel: AFVALLEN!

 

Dat was wel even wennen want ik had al vrij lang geen sportschool meer van binnen gezien en ook op mijn werk pakte ik liever de lift dan de trap etc. Nu moest ik ineens het roer omgooien, maar hé, dit wilde ik toch zelf? JA! Ik was klaar met al die overtollige kilo’s, het gebrek aan conditie en het niet meer kunnen vinden van modieuze kleding in mijn maat etc.

 

Mijn eerste les was geweldig en vreselijk tegelijk. Mijn conditie was behoorlijk slecht. Na een uur training had ik een hoofd in de kleur van een bietje en was ik volledig buiten adem. Maar Jeff bleef me maar aanmoedigen en complimenteerde mij na iedere oefening. Naast mijn personal training met Jeff moest ik ook nog zelf gaan sporten. Iets waar ik wel een beetje tegenop zag, want sporten met die saaie apparaten/gewichten en niemand die je motiveert, niet iets waar ik naar uitkeek… Maar met de speciale app van Virtuagym, waar Jeff een persoonlijk schema voor mij in op had gemaakt, was ook dit voor mij een fijne stimulans om naar de sportschool te gaan. Daarnaast moest ik ook mijn voeding bij gaan houden in de daarvoor bestemde Foodapp.

 

Na een maand merkte ik al een verschil in conditie, energie level en gewicht. Ik merkte dat mijn broeken die eerst nog strak zaten, losser begonnen te zitten en kreeg de vraag van mensen in mijn omgeving of ik aan het afvallen was. Dat gaf een goed gevoel! Na anderhalve maand was mijn eerste weeg en meet moment. Ik mocht nu ook echt mijn resultaat bewonderen op de centimeter en weegschaal. Waanzinnig trots kondigde Jeff aan dat ik al 2 kilo was kwijtgeraakt en 5,5 cm in navel-omtrek. Het resultaat was ook voelbaar, want mijn broeken begonnen inmiddels van mijn kont te zakken.

 

In de maanden daarna werd ik steeds fanatieker en begon ik het sporten zelfs leuk te vinden.

 

Inmiddels zijn we 6 maanden verder en heb ik mijn doel bereikt wat betreft het aantal kilo’s dat ik wilde kwijtraken… Maar nu besef ik me dat, dat eigenlijk helemaal niet zo super belangrijk is voor me. Uiteraard ben ik blij met het resultaat wat ik (tot nu toe) heb behaald, 6,7 kilo en 12 cm omtrek verloren. Maar ik voel me zo veel fitter en gezonder en heb echt mijn plezier gevonden in het sporten. Ik denk dat, dat nog veel belangrijker is dan de kilo’s en cm’s die ik ben verloren. Dit heb ik voor een heel groot gedeelte aan Jeff te danken die mij keer op keer heeft toegejuicht als het goed ging en heeft aangemoedigd op de momenten dat ik het nodig had etc. Hij heeft er voor gezorgd dat ik de bomen die ik op de weg zag liggen heb opgetild en weggesmeten. En hij heeft er voor gezorgd dat ik zo enthousiast ben dat ik nog een half jaartje door wil trainen bij hem en dat we er samen voor gaan om ook mijn nieuwe doel te behalen. Dusss wellicht kom je me over een half jaar wel weer tegen als ‘Klant van de maand’.

 

Tot die tijd zeg ik…
Sportieve groeten van Tessa”

Wil jij net als Tessa resultaat behalen? Vraag dan nu een gratis intake aan!

Ik ga akkoord met de privacyverklaring en algemene voorwaarden.