Twan - Optimum Change

Twan

twan_voor

VOOR

twan_na

NA

Het enige nadeel is dat ik een nieuwe garderobe moet aanschaffen.

Een tijdje geleden ben ik begonnen met sporten onder begeleiding van De Veer PT. Ik wilde graag afvallen en me fitter voelen. Na mijn intake ben ik een plan gaan maken met Lars (mijn coach) en zijn we aan de slag gegaan.

 

Het meest waardevolle aan de training met Lars is het gevoel dat ik me gezien voel door hem. Hij ziet wat ik nodig heb en wat ik op dat moment aan kan. Dat maakt dat ik me volledig kan overgeven aan zijn coaching en ik me helemaal kan richten op mijn lichaam en de uitvoering van de technieken.

 

De grootste verandering gaat over zelfbewustzijn. Mijn lichaam is veel meer voor me gaan betekenen. Ik ben me steeds meer gaan realiseren dat het onderhouden van mijn lichaam ook betekent dat ik daarmee goed zorg voor me zelf. Het wordt sterker, soepeler en vitaler waardoor ik ook mijn geest heb verruimd en veerkrachtiger ben geworden. Ik ben veel meer in balans gekomen met mijn voeten op de grond en niet alleen maar bezig in mijn hoofd. Een enorm kado aan mezelf!

 

Mijn doel was om vitaler te worden en af te vallen, ca. 5-10 kg. Beiden zijn gelukt en ik voel me daar trots op. Het trainen is onderdeel geworden van mijn dagelijks leven en dat had ik ruim een half jaar geleden nooit kunnen dromen. Het enige nadeel is dat ik een nieuwe garderobe moet aanschaffen….:-), maar dat heb ik er heel graag voor over.

Wil jij net als Twan resultaat behalen? Vraag dan nu een gratis intake aan!

Ik ga akkoord met de privacyverklaring en algemene voorwaarden.