Bereik ook je doel, net als onze andere kandidaten

Raak geinspireerd door Hans

Na een periode van veel visite in het ziekenhuis na mijn operatie, maar ook langere tijd daarna thuis ben ik aardig verwend met chocolaatjes en snoepjes. Langzaam aan zijn er toch wat kilootjes extra aangekomen en het zittende werk dat ik doe draagt hier ook niet aan bij. Mijn vrouw en kinderen probeerden regelmatig om mij mee naar de sportschool te krijgen, maar echt zin had ik daar niet in.

Hans voor zijn verandering

‘Uiteindelijk ben ik 9 kilo
afgevallen en dat is best veel
voor zo’n klein ventje.’

Uiteindelijk werd ik benaderd door De Veer PT om deel te nemen aan het Back on Track-programma, omdat zij nog een deelnemer te kort kwamen. Hier wilde ik wel aan meewerken, dus ben ik op intakegesprek bij Lars gegaan om vervolgens een week later de eerste trainingin de sportschool te hebben. Acht weken lang heb ik samen met Lars getraind en ging ik nog één keer zelf met mijn vrouw of kinderen. Samen sporten is toch ook wel gezelliger.

Uiteindelijk ben ik 9 kilo afgevallen en dat is best veel voor zo’n klein ventje. Mensen in mijn omgeving beginnen nu ook te reageren op mijn gewichtsverlies. Vorige week tijdens mijn medische controle in het ziekenhuis was de eerste reactie van de uroloog: ‘Meneer Maas, u bent afgevallen. Dit geeft mij weer opnieuw inspiratie om verder te gaan met de leefstijl die ik nu heb. Naast het sporten heb ik ook mijn eetpatroon aangepast. Zo laat ik nu de lekkere hapjes c.q. versnaperingen, welke met regelmaat werden genuttigd, in de kast liggen. Dit valt in het begin best wel tegen, maar na een paar weken wen je daar wel aan. Momenteel weet ik bijna niet meer beter.

Ik voel me lichamelijk en geestelijk een stuk beter als voor de training. Zonder de gesprekken, adviezen en trainingen van Lars was dit nooit gelukt! Bedankt voor alles wat je mij hebt geleerd. Jij hebt mij het opstapje gegeven wat ik nodig had.

Hans na verandering

Wil je net als Hans ook je doel bereiken?Optimum Change Contact Us