Over ons - Optimum Change

Weet je genoeg en wil je inschrijven ?

Klik dan hier

Over ons

Wij zijn hét Personal (Group) Training bedrijf voor mannen en vrouwen in de omgeving van ’s-Hertogenbosch/Rosmalen die energieker willen zijn, er beter uit willen zien of moeten revalideren. Onze missie is om mensen optimaal te helpen een waardevol doel te bereiken met een leefstijlverandering als gevolg.

Persoonlijke begeleiding

Optimale resultaten kunnen alleen bereikt worden als wij samenwerken aan regelmatige training (Body), een verantwoord eetpatroon (Food) en de juiste motivatie (Mind). Hierbij helpen wij jou met persoonlijke begeleiding, want ieder mens heeft andere aandacht en aanpak nodig. En door jouw inzet bereiken wij de gestelde doelen en veranderen jouw leven!

Op maat gemaakt trainingsschema

Voordat je van start gaat met jouw Personal (Group) Training traject, bekijken we eerst hoe je beweegt. Dit doen we middels een beweegscan en een fysio check. Hiermee stellen we je huidige niveau vast en laten we je stap voor stap op een veilige manier beter bewegen. Hieruit bepalen we waar we als eerste aandacht aan moeten besteden in het trainingsschema. Zo zorgen we ervoor dat je beter gaat bewegen. 

Optimum Change Vacature

Succesverhalen

Sinds 2012 hebben wij al meer dan 1000 mensen geholpen. Ieder op z’n eigen manier, met zijn of haar doelen en zijn of haar verhaal. 

Erwin

Ik merk dat ik weer fit begin te worden en ik heb veel energie gekregen. Doordat ik ook sterker ben geworden, heb ik ook minder last van mijn rechterknie.

Anouk

Ik ben afgevallen, wat mijn belangrijkste doel was toen ik startte, maar belangrijker nog, is het mij gelukt om hier minder op te focussen en vooral sterker, fitter en energieker worden als overwinningspunten te zien.

Sjoerd

Dat ik na een jaar nog steeds 3x per week sport, dat had ik eerlijk gezegd ook niet verwacht toen ik begon.

Linda

Ik merkte na een paar maanden ook in mijn dagelijkse leven een verschil, opeens waren de pijnklachten gewoon helemaal weg, wat was ik blij en opgelucht!

Femke

Ik dacht altijd dat ik gezond at maar tijdens het invoeren van mijn eten, kwam ik er pas achter hoeveel calorieën er in bepaalde dingen zaten.

Anouk

Ik zit lekker in mijn vel en bruis van de energie. De Optimum Kickstart is echt een cadeautje geweest voor mezelf.

Optimum Change Sessies 6 Pack Training Voeding

Doelen bereiken op korte én lange termijn

Na het opstellen van je trainingsschema werk je samen met je personal trainer aan een voedingsplan op maat. Geen kant-en-klare eetschema’s, maar een op maat gemaakt plan wat gaat helpen met het bereiken van jouw doelstellingen. We beginnen met bewustwording van het huidige voedingspatroon en geven hierbij een bijpassend advies, daarnaast leren we je alle voedingsprincipes en geven we je handvatten om resultaat te boeken. Dit zorgt niet alleen voor jouw gewenste resultaat op korte termijn, maar helpt je dit ook vol te houden op lange termijn. Onze coaches zullen je niet alleen begeleiden op het gebied van training en voeding maar we richten ons ook op leefstijlcoaching. We bekijken het gehele plaatje, zo leren we je bijvoorbeeld stress, slaap en andere leefstijlfactoren die je lichaam beïnvloeden, beter te begrijpen en aan te passen. Wanneer jij Body, Food & Mind onder controle hebt, haal je het beste resultaat uit jezelf.

Een aantal van onze coaches

Chantal

Optimum Coach

Chantal houdt van gezelligheid in haar training en is altijd in voor een grapje. Er wordt hard getraind, maar er mag ook gelachen worden.

Sanne

Optimum Coach

Sanne vindt naast fanatiek sporten ontspanning en rust ook erg belangrijk en eindigt haar training daarom vaak met een ontspanningsoefening.

Lars

Optimum Coach

Lars gaat graag de diepte in op Body, Food en Mind, maar weet ook wanneer hij moet uitzoomen om het grote plaatje te bekijken. Tijdens gesprekken zal er een juiste balans zijn tussen plezier en betere resultaten.

Wilbert

Eigenaar, Optimum Coach

Tijdens personal training kan ik jou écht helpen om je persoonlijke, fysieke en sportieve doelstellingen te realiseren.

Jeff

Optimum Coach

Jeff is erg empathisch, heeft een behoorlijke kennis van blessures en houdt van de combinatie tussen (zware) krachttraining en boksen/kickboksen.

contact Gratis kennismaking