a

Personal Training in Den Bosch geeft je energie

Lekker in je vel door te sporten bij Optimum Change

“Maandag ga ik wel beginnen”. Zeg je dit iedere week weer tegen jezelf en baal je ervan dat het je maar niet lukt te starten? Alleen dat boos worden op jezelf gaat niet helpen. De waarheid is: je hebt het gewoon echt druk en het is al een uitdaging om tijd te maken voor jezelf. Voor sporten heb je simpelweg geen energie. Je probeert het wel, maar de motivatie vasthouden is lastig. Waarom doorgaan met iets dat je niet leuk vindt?

Wil je fitter worden? Geloof het of niet: sporten is dé manier om meer energie te krijgen. Maar om dat te bereiken, moet je sporten eerst leuk maken. Hoe langer je volhoudt, hoe leuker en makkelijker het wordt. Een sportmaatje kan je daarbij helpen. Waar vind je die gemotiveerde sportieveling? Wanneer je in Den Bosch woont kan een personal trainer je daarbij helpen.

Plan je kennismaking

Vul nu jouw persoonlijke gegevens in en je kunt direct jouw Optimum Kennismaking inplannen, succes!

Wat krijg je allemaal?

 • Onbeperkt trainen
 • Persoonlijke trainer
 • Gebruik van food-app
 • Gebruik van Lijfstijl-app
 • Voortgangsregistraties
 • Personal training in omgeving Den Bosch

Wat doen we wel?

 • Persoonlijk advies
 • Leren hoe je veilig en effectief beweegt
 • Je voorzien van handvatten om succes te boeken op de lange termijn
 • Je verzekeren dat je het meest haalt uit elke trainingssessie
 • Voortgangsregistraties

Wat doen we niet?

 • Geen standaard trainingsschema's
 • Geen afbeul-sessies met op lange termijn blessures
 • Niet behandeld worden als nummertje
 • Geen rare diëten
 • Niet die standaard fitness in Den Bosch zoals je dit kent

Personal Trainer die rekening houdt met jouw lichaam

Je kent vast wel iemand die is gaan trainen en niet weet waar te beginnen of juist helemaal is afgebeuld door die trainer waardoor er juist meer dan minder last aan het lichaam is ontstaan. Wanneer je lekkerder in je vel wil zitten is het belangrijk dat je traint binnen jouw mogelijkheden. Dat is dan ook precies wat wij doen. Er wordt met jou meegekeken en gelet op je houding en techniek. Daarnaast zal je ook altijd advies krijgen wat wel of niet te doen, waardoor je ook daadwerkelijk stappen in de richting kan zetten die jij wil. Dus woon je in Den Bosch? Dan kan onze Personal Training je daarbij helpen!

De sportschool van Den Bosch die niet alleen helpt met trainen

Binnen ons traject werk je samen met je persoonlijke trainer aan een voedingsplan op maat. Geen kant-en-klare eetschema’s, maar een op maat gemaakt plan wat gaat helpen met het bereiken van jouw doelstellingen. We beginnen met bewustwording van het huidige voedingspatroon en geven hierbij een bijpassend advies, daarnaast leren we je alle voedingsprincipes en geven we je handvatten om resultaat te boeken. Of je nu wil afvallen of juist meer in shape wil komen. Dit zorgt niet alleen voor jouw gewenste resultaat op korte termijn, maar helpt je dit ook vol te houden op lange termijn. 

De fitness in Den Bosch waar je werkt aan een gezonde levensstijl

Onze personal trainers zijn opgeleid om jouw resultaat te laten behalen middels de hoogste standaarden van personal training. Naast begeleiding op het gebied van training en voeding richten we ons ook op leefstijlcoaching. We bekijken het gehele plaatje, zo leren we je bijvoorbeeld stress, slaap en andere leefstijlfactoren die je lichaam beïnvloeden, beter te begrijpen en aan te passen. Wanneer jij Body, Food & Mind onder controle hebt, haal je het beste resultaat uit jezelf.

Waarom zeggen jullie eigenlijk Personal Trainer Den Bosch terwijl jullie niet in Den Bosch zitten?

Goede vraag!

Dit komt omdat wij qua adres in Rosmalen gevestigd zijn, maar aan de rand van Den Bosch gevestigd zijn. Hierdoor komen er niet alleen mensen uit Rosmalen bij ons aan hun doelen werken, maar merken wij dat ook veel mensen uit Den Bosch ons weten te vinden. 

Denk dus niet: ‘Rosmalen is te ver weg voor mij’ wanneer je in Den Bosch woont. Het is maar een klein stukkie 😊

Succesverhalen van onze sporters

Ben je op zoek naar een sportschool waar je op een leuke,
effectieve én verantwoorde manier aan de slag kunt met jouw doel?

Onze belofte aan jou is simpel: als resultaatgerichte personal trainer in Rosmalen ontwikkelen wij samen met jou een programma waarin jouw doelstellingen centraal staan. Wij laten je deze doelstellingen op een verantwoorde én blijvende manier behalen.

Laat DE personal trainers van Den Bosch jou helpen je doel te behalen!

Sinds 2012 hebben we al meer dan 2500 mensen geholpen. Daarnaast zijn wij uitgeroepen tot beste personal trainer van Rosmalen én zijn wij aangesloten bij landelijk netwerk LIJFSTIJL en de Beroepsvereniging voor Vitaliteitsprofessionals.