a

Fitter worden kan al door kleine aanpassingen

Zet jij de stap naar een gezond en fitter leven?

Het leven wordt steeds drukker. We doen dagelijks talloze dingen tegelijk. Na werk aan de studie, een vergadering tijdens de lunch en daarvoor óók nog even de kinderen naar school brengen. Zelfs wanneer je thuis werkt is dat vermoeiend. 

Het is niet gek dat je aan het eind van de dag volledig uitgeblust richting de bank strompelt. Na een flinke zucht gooi je die last van je schouder. Tijd voor een rustig avondje voor de tv: je hebt genoeg gedaan. Maar is dat wel zo?…

Plan je kennismaking

Vul nu jouw persoonlijke gegevens in en je kunt direct jouw Optimum Kennismaking inplannen, succes!

Stop met dromen, ook jij kunt fit worden!

Snel fit worden, daar droom je al jaren van: een onwerkelijk sprookje, lijkt het. De wil is er, maar in de planning gaat het mis. Als jij eindelijk klaar bent met werken – en misschien zelfs tijdens je werk -, beginnen je kinderen aan je te trekken. Wat zou je graag de energie hebben om ‘s avonds óók nog wat kwalitatieve tijd met hen te besteden. Maar helaas: dat gaat gewoon niet. Je bent op.

Komt bovenstaande omschrijving je bekend voor? Dan heb je waarschijnlijk geen topconditie. Kom je uit omgeving Den Bosch of Rosmalen? Dan helpt Optimum Change je heel graag weer fit te worden! Ook in een druk leven moet het mogelijk zijn om wekelijks te sporten. Sterker nog: dat maakt je alleen maar productiever en energieker. Een goede personal trainer kan je daarin begeleiden, stimuleren en motiveren!

Herken je jezelf niet meer?

Kan je niet zonder te hijgen de trap op lopen en ben je over het algemeen snel buiten adem? Een slechte conditie is gemakkelijk te herkennen. Fit worden moet eigenlijk écht je eerste prioriteit zijn. Niemand wil futloos door het leven gaan. Ook jij niet! Wil je weer de man, vrouw, vader of moeder worden waar je voorheen trots op was? Dan is energieker worden super belangrijk. Maar hoe doe je dat op een verantwoorde manier?

Heb je al meerdere keren pogingen gewaagd, maar wil het niet lukken? Wij van Optimum Change begrijpen waarom veel mensen hun voornemens op de lange termijn niet volhouden. Misschien wil je best wat schikken in je voeding, maar écht niet alleen maar salades eten. Dat hoeft ook helemaal niet! Je kan óók fitter worden als zondag gewoon frietdag blijft.

Fit worden bij Optimum Change

Het is tijd voor een stok achter de deur! Om meer energie te krijgen, ga je wekelijks meer én beter bewegen. De eerste keer sporten kan wat onwennig zijn: je bent waarschijnlijk nog wat futloos. Geen probleem. Een personal trainer kan je persoonlijk begeleiden naar een energieker leven. Zo krijgt die ‘stok achter de deur’ een naam. Je personal trainer verwacht niet alleen dat je komt sporten, maar vindt het ook leuk om jou te motiveren. Na een tijdje vind je het waarschijnlijk zelfs leuk!

Om écht fit te worden, moet je waarschijnlijk wat leefstijl aanpassingen doen. Dat moet niet teveel moeite kosten. We kijken welke aanpassingen in jouw voedings- en slaappatroon makkelijk te veranderen zijn, maar veel resultaat opleveren. Wil je blijven eten zoals je al deed? Helemaal prima. Wel gaan we dat extra stapje zetten tijdens het sporten en kijken we door middel van een Optimum Fitscan waar je op dit moment staat. Dat is namelijk precies wat jij nodig hebt om progressie te realiseren en in kaart te brengen! 

Gezond leven zonder moeilijke dieten

We houden het graag simpel. Niet alleen tijdens het sporten, maar ook als je snel fit wil worden en afvallen. Geen moeilijke diëten dus! Samen zoeken we naar kleine verbeteringen in food, body en mind. We kijken wat je nu doet en maken subtiele aanpassingen. Dat geldt voor je gehele levensstijl! Als je wat gezondere tussendoortjes kiest, vaker de trap neemt en de tijd neemt om je hoofd te laten ontspannen, kom je al een heel eind!

Kleine aanpassingen kunnen een grote bijdrage leveren aan je gewenste resultaat. Welke gewoontes zou jij wat kunnen bijschaven? Misschien weet je dat zelf al. Daar heb je niet altijd een personal trainer voor nodig: je kan er online uitgebreid over lezen! Het échte probleem is volhouden. En dat is exact waar wij jou bij helpen.

Wil jij je ook energiek en fit voelen?

Ook jij kan dat! Fitter worden is echt voor iedereen weggelegd. Leg de focus op je eigen vooruitgang. Je zal snel meer plezier hebben in het sporten. Je voelt je fitter, en dat zie je ook in de spiegel! Je krijg dus niet alleen meer energie, maar staat ook zekerder in je schoenen. Hoe heerlijk zou het zijn om je niet meer geremd te voelen door je fysiek?

Zonder moeite ren je de trap op. Je maakt al je activiteiten af, omdat je toch niet moe bent. Wanneer je tikkertje speelt met je kinderen, hebben ze geen schijn van kans! Zelfs je gezin zal er dus van profiteren. Je krijgt weer zin in het leven als je energie over hebt aan het eind van de dag. Je wordt niet alleen energieker, maar ook gelukkiger, minder gestrest en bovendien productiever. Dat is waar je het voor doet!

Gratis Kennismaking voor personal training omgeving Den Bosch en Rosmalen

Iedere sporter is uniek. Wat is jouw persoonlijke doel? Waar loop je in het dagelijks leven tegenaan? Wil je weer helemaal fit worden?

Zelfs wanneer je agenda bomvol zit, adviseren wij je graag! Ook voor jou moet sporten mogelijk zijn. Daar zorgen we samen voor. Met je personal trainer van Optimum Change sport je precies wanneer het jou uitkomt. Dat doen we natuurlijk wel één of meerdere keren per week! Voor je het weet kan je jouw dagelijkse verantwoordelijkheden met gemak weer aan.

We begrijpen het als je ons eerst wat beter wil leren kennen. Daarom kan je bij Optimum Change een gratis kennismaking aanvragen.