Fitter Worden in Rosmalen op verantwoorde manier - Optimum Change

Weet je genoeg en wil je inschrijven?

Klik dan hier

Vroeger had je nergens last van

Geen energie en snel buiten adem: je conditie is gewoon slecht. Je voelt je futloos en je herkent jezelf niet meer. Je bent niet meer de man, vrouw, vader of moeder die je graag wilt zijn. Je hebt al vaker wat geprobeerd maar je houdt het op lange termijn niet vol. Je wilt best wat schikken in je voeding, maar je gaat echt niet alleen maar wortels knauwen. Zondag moet frietdag blijven.

Eigen trainer

Je hebt iets nodig waardoor je weer fitter wordt. Een eigen personal trainer die verwacht dat je komt sporten en er ook nog eens voor zorgt dat dit leuk is. Iemand die gaat kijken welke kleine aanpassingen in voeding en slaap het minste moeite kosten en het meeste resultaat opleveren. Wil je (gezond) blijven eten zoals je al deed? Helemaal prima, maar we gaan wel dat extra stapje maken tijdens het sporten. Meer en beter bewegen en dat wekelijks. Je stok achter de deur krijgt een naam, die het leuk vindt om jou te motiveren. Precies wat jij nodig hebt!

Geen moeilijke diëten

Verwacht van ons geen moeilijke diëten. We kijken juist naar wat jij op dit moment doet en maken hier samen kleine aanpassingen in, zodat dit bijdraagt aan jouw gewenste resultaat. Dit doen we op het gebied van body, food en mind.

Wanneer je toegang tot het internet hebt (en dat heb je) kun je hier zelf al een hoop over vinden. Het échte probleem is volhouden. En dat is exact waar wij jou bij helpen.

Meer energie als resultaat

We kunnen niet beloven dat je het sportdier wordt waar heel Facebook en Instagram vol mee staat. Wat we je wel beloven is dat je meer plezier gaat ervaren in sporten. Je voelt je al snel fitter en dat merk je ook.

Je staat zekerder in je schoenen en je voelt je niet geremd door je fysiek. Zonder moeite ren je de trap op en je hoeft niet te stoppen met activiteiten omdat je moe bent. Wanneer je tikkertje speelt met jouw kinderen, hebben ze geen schijn van kans. Je hebt weer zin in dingen en daarnaast merk je dat je energie over hebt aan het einde van de dag.

Contact Plan intake