Weet je genoeg en wil je inschrijven ?

Klik dan hier

Bereik ook je doel, net als onze andere Changers

Sinds 2012 hebben wij al meer dan 1000 mensen geholpen. Ieder op zijn eigen manier met een identiek verhaal. Dat maakt het bijzonder om zoveel Changers te helpen!

De vruchten van hard werken

Iedereen die bij Optimum Change komt heeft een eigen wens en doel. De een is gericht op resultaat in kilo’s, een ander op het energieniveau en weer een ander op het geluksgevoel. Dit maakt dat ieder op zijn eigen manier blijvend succes kan behalen.

Paul

Inmiddels ben ik -7 kilo en -8 cm buikomvang verder. Ik voel me een flink stuk fitter, frisser en sterker dan een jaar geleden.

Erwin

Ik merk dat ik weer fit begin te worden en ik heb veel energie gekregen. Doordat ik ook sterker ben geworden, heb ik ook minder last van mijn rechterknie.

Anouk

Ik ben afgevallen, wat mijn belangrijkste doel was toen ik startte, maar belangrijker nog, is het mij gelukt om hier minder op te focussen en vooral sterker, fitter en energieker worden als overwinningspunten te zien.

Sjoerd

Dat ik na een jaar nog steeds 3x per week sport, dat had ik eerlijk gezegd ook niet verwacht toen ik begon.

Linda

Ik merkte na een paar maanden ook in mijn dagelijkse leven een verschil, opeens waren de pijnklachten gewoon helemaal weg, wat was ik blij en opgelucht!

Femke

Ik dacht altijd dat ik gezond at maar tijdens het invoeren van mijn eten, kwam ik er pas achter hoeveel calorieën er in bepaalde dingen zaten.

Anouk

Ik zit lekker in mijn vel en bruis van de energie. De Optimum Kickstart is echt een cadeautje geweest voor mezelf.

Rianne

Door de fijne, persoonlijke begeleiding en het bijhouden van mijn voeding eet ik weer gevarieerd en gezond.

Astrid

Waarin ik mezelf voor Optimum Change continu teleurstelde, heb ik nu geleerd dat ik mag genieten van een feestje en we de volgende dag de draad weer oppakken.

Nikki

Ik ben nu 8 kilo kwijt en kan mezelf weer trots aankijken in de spiegel.

Kirsten

Het feit dat ik niet alleen maar naar het cijfertje op de weegschaal kijk, maar juist naar de algehele verandering is iets wat ik niet van te voren had bedacht.

Leonie

Na zo’n 10 maanden kan ik heel tevreden terugkijken en zijn de aanpassingen onderdeel geworden van een gezondere levensstijl.

Optimum Change Contact Us
contact Gratis kennismaking