Leonie - Optimum Change

Bereik ook je doel, net als onze andere Changers

Raak geïnspireerd door Leonie

Het is een goede stok achter de deur om de juiste focus te houden.

Leonie

”Na zo’n 10 maanden kan ik heel tevreden terugkijken en zijn de aanpassingen onderdeel geworden van een gezondere levensstijl.”

In de zomer van 2021 ben ik samen met mijn vriend Sven gestart met personal (duo) training bij Optimum Change, met Lars als onze trainer. Eerder dat jaar zijn Sven en ik naar Rosmalen verhuisd, en ongeveer tegelijk met de start van de PT ben ik begonnen met een nieuwe uitdaging op werkgebied. Het was mijn doel om af te vallen en me fysiek lekkerder in mijn vel te voelen. Door Corona en het vele thuiswerken was het nodig om weer meer in beweging te komen.

Vanaf de eerste training is het Lars gelukt om op een prettige en positieve manier Sven en mij te begeleiden bij onze individuele (en enigszins tegengestelde) doelen. Met kleine aanpassingen in mijn eetpatroon, bewustere keuzes maken en wekelijks sporten heb ik mooie resultaten behaald. Na zo’n 10 maanden kan ik heel tevreden terugkijken en zijn de aanpassingen onderdeel geworden van een gezondere levensstijl die ik lange tijd kan volhouden.

Het trainen bij Optimum Change bevalt me erg goed, onder andere door de prettige sfeer in de sportschool en de professionele begeleiding. Ik heb er recent voor gekozen om de overstap te maken naar Personal Group Training. Dat geeft me meer flexibiliteit om trainingen zelf in te plannen. Ik zal de coaching van Lars wel gaan missen, omdat het een goede stok achter de deur is geweest om de juiste focus te houden. Ik vertrouw erop dat ik met de handvatten die hij mij heeft geleerd zelf verder kan gaan werk aan het behalen van mijn doelen.

Leonie

Wil jij ook aan de slag om je huidige leefstijl te veranderen? Vraag dan een gratis Optimum Kennismaking aan en wij helpen jou!

Wil je net als Leonie ook je doel bereiken?    Optimum Change Contact Us
    contact Gratis kennismaking