Weet je genoeg en wil je inschrijven?

Klik dan hier

Eindelijk: Fitness dat wél leuk is

Voel je energiek met haalbare, gepersonaliseerde fitness

We weten allemaal dat beweging goed voor ons is.

Maar laten we eerlijk zijn: wat goed voor ons is, is niet wat we altijd doen.

Word jij ook al moe van traplopen? Zijn je goede voornemens nu al aan diggelen? Had je meer begeleiding verwacht van je huidige Gym? Heb je de volgende excuses ook allemaal al gebruikt: Familie – werk – die nieuwe serie op Netflix. We beloven onszelf dat we morgen wel weer beginnen. Die morgen komt alleen nooit.

Wij zorgen dat je wekelijks in een klein groepje traint, een lekkere, uitdagende workout hebt, maar altijd binnen jouw grenzen. Er is altijd een gespecialiseerde PGT-trainer aanwezig die zorgt dat je ALTIJD begeleid wordt en dit altijd op een veilige manier doet in lessen die niet overvol zijn.

Geen quick fix

Overal waar je zoekt op fitness vind je trucjes om geweldige resultaten te halen.

Wat wij liever NIET doen:
– Een 12-weekse transformatie
– 21 dagen afslankraces

Het klinkt te goed om waar te zijn, maar we zijn wanhopig, dus we betalen het hoge inschrijfgeld en geven het een kans.

Vanaf de eerste dag weten we eigenlijk al dat we een fout hebben gemaakt.

En waarschijnlijk komt jou óók dit bekend voor:
Het is mega tijdrovend
– Voelt meer als kwelling dan een frisse inspiratie
Jouw motivatie wordt minder en verdwijnt
– Deze mentale challenge is verdwijnen en veranderen in hoop

Op korte termijn is deze mislukking pijnlijk en frustrerend. Totaal demotiverend. Veel te duur. Op lange termijn heeft het een echte impact op onze kwaliteit van leven, ons emotionele welzijn en onze gezondheid. Daarom gaan we maar op zoek naar alwéér een andere manier…

En bij Optimum Change, weten we dat er een betere manier is.

Volhouden is de kunst

We weten dat er een manier is die past binnen jouw drukke dagelijkse leven. Train op de momenten die jou het best uitkomen en juist wanneer je ze het hardst nodig hebt.

We weten dat er een manier is die focussed op hoe je jezelf voelt, in plaats van hoe je er uit ziet. Met eenvoudige, kwalitatief goede oefeningen die ervoor zorgen dat je vrolijker, energieker wordt en dingen kan doen die je wil doen.

En we weten dat er een manier is die minder kost en zó veel meer oplevert – een hogere prijs-kwaliteit. Meer plezier. En meer tijd voor de dingen die echt belangrijk zijn voor jou.

Al veel te lang heeft fitness ons allemaal teleurgesteld. Het is tijd om een beschadigde industrie te repareren. Met een oplossing die meer persoonlijk, slim, leuk, veilig en motiverend is dan ooit tevoren.

Juist op dit moment zijn wij aan de toekomst van fitness aan het bouwen.

En deze toekomst komt snel naar Optimum Change. Vanaf 1 maart zijn we geopend en hebben we een grandioze aanbieding voor jou!

Scroll snel iets verder door!

Claim jouw voordeel

Wanneer jij je vandaag nog aanmeld hebben we een aantal voordelen voor je die bovenstaande punten beschrijven.

Hoe eerder jij één van onze nieuwe Changers besluit te worden, hoe voordeliger jij kan trainen.

  • Aanmelding: 1 – 10 | UITVERKOCHT!
  • Aanmelding: 11 – 15 | UITVERKOCHT!
  • Aanmelding: 16 – 22 | UITVERKOCHT!
  • Aanmelding: 23 – 35 | UITVERKOCHT!
  • Aanmelding: 36 – 50 | €144,- per maand
  • Aanmelding: 51+ (of vanaf 1 februari) | €157 per maand

Het enige wat je moet doen is jezelf aanmelden, wij regelen de rest voor je!

Dit aanbod is op basis van een 12 maanden Onbeperkt PGT pakket. Wanneer er een staffel vol is dan verandert deze in het ROOD, je valt dan automatisch in de volgende staffel.
De staffel waarvoor je inschrijft is altijd onder voorbehoud. Deze wordt niet automatisch aangepast op de website. Wij streven er naar deze pagina zo up to date mogelijk te houden.

Wees er snel bij!

Dag
Uur
Minuten
Seconds

Let op: na opening 1 maart zullen prijzen hoger zijn voor nieuwe aanmeldingen!

Optimum Change Contact Us

Wat is dan die geweldige bonus die jullie hebben?

Wanneer jij je vóór 1 maart 2020 aanmeld als Changer heb je niet alleen de garantie tot één van de beschikbare plekken binnen deze nieuwe locatie. We hebben dan namelijk nog een heel bijzondere bonus voor je.

Uit ervaring weten we dat structuur het best is voor iedereen. Dagelijks op dezelfde tijd opstaan, rond dezelfde tijden eten en op dezelfde dagen tijd nemen op te trainen. Daarom zien we in de praktijk ook altijd veel dezelfde gezichten binnen dezelfde PGT-trainingsgroepen.

PGT is juist ontworpen om te gaan wanneer jij wil met een groepsgrootte van maximaal 8. Dit kan er voor zorgen dat je helaas misgrijpt op jouw favoriete plekje.

Wanneer jij besluit om nu nog lid te worden, krijg je naast het geweldige voordeel wat hierboven beschreven is ook nog eens de garantie tot jouw favoriete trainingstijd*. Met hoge uitzondering zullen we jouw plekje al reserveren, zodat jij je niet meer druk hoeft te maken of je wel gereserveerd hebt of niet!

*We boeken jouw plaats voor 1 moment per week op een vaste dag en tijd. Dit doen we voor de eerste 3 maanden. Bij 2x niet tijdig afmelden vervalt jouw voordeel.

Een aantal van onze coaches

Mike

Optimum coach

Mike is altijd op zoek naar een uitdaging en gaat graag een fitness challenge met je aan om samen jouw persoonlijke doelen te realiseren!

Anique

Optimum coach

Anique vindt het heel bijzonder om samen te werken met mensen die bepaalde doelen willen bereiken.

Dennis

Optimum coach

Dennis is een echte sportfanaat die leuk vindt om overal een wedstrijdje van te maken.

Succesverhalen

Ben je op zoek naar een sportschool waar je op een leuke, effectieve én verantwoorde manier aan de slag kunt met jouw doel? Onze belofte aan jou is simpel: als resultaatgerichte personal trainer regio Den Bosch ontwikkelen wij samen met jou een programma waarin jouw doelstellingen centraal staan. Wij laten je deze doelstellingen op een verantwoorde én blijvende manier behalen.

PGT locatie Groote Vlietlaan

Groote Vlietlaan 9
5245 PA Rosmalen

PT locatie Westeind (Health Academy)

Westeind 11C
5245 NL Rosmalen