a

Personal Group Training rooster

 

De trainingen duren altijd één volledig uur. Op sommige tijdstippen zijn er meerdere trainingen en dus ook meerdere trainers tegelijk. Hieronder kun je de verschillende type trainingen vinden.

Personal Group Training – FITTER (groen)

Toegankelijk voor iedereen. De training bestaat uit een combinatie van kracht en conditie waarbij je gehele lichaam geprikkeld wordt.

Personal Group Training – STERKER (goud)

Deze trainingen zijn meer gericht op kracht. Toegankelijk voor iedereen die de basistechnieken onder de knie heeft en meer de focus wil leggen op spieropbouw.

Personal Group Training – Light (grijs)

Deze training is vooral voor mensen die nieuw zijn of (nog) niet veel belast kunnen worden. Denk bijvoorbeeld aan blessures of andere gezondheidsredenen. Het tempo ligt wat lager en er wordt extra aandacht besteed aan het aanleren van technieken.

 

 

Zin in een uitdagende training? Klik dan op de button voor het aanvragen van een proefles. Zo kun je proberen of Optimum Change bij jouw behoefte past!

Ben je al een Changer en dus lid bij ons? Boek dan een Personal Group Training (PGT) in via onze LIJFSTIJL app. In onderstaande video wordt uitgelegd hoe je zo’n PGT in kunt boeken.